22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

PÄIVÄN PIRISTYKSIÄ JA IHANUUKSIA

Tänään on keskiviikko ja 10. päivä lokakuuta. Taivas on pilvessä, mutta asteita on +29, joten kyllä tarkenee. Tänään iltapäivällä taas, jos ei sada, niin lähdemme uudelle kierrokselle. Tosin Ukkos Herra jyrähtelee, joten voipi olla, että pian alkaa satamaankin, kuten on ennustettu. Silloin meille tulee sisäpäivä. Mutta toki aika kuluu täällä sisälläkin ja pian on taas ruokailuaika.

Mutta eilinen päivämme kului syönnin jälkeen yli 10 kilometrin lenkillä rantabulevardia pitkin. Ja mitä minun vanhat silmäni näkivätkään! Miten voi unelmani toteutua, unelmani, että saisin silittää kamelia! Mutta se toteutui eilen, hurraa! Ja monet muutkin haaveeni!



















Ja tässähän me onnelliset "honeymoonilaiset" ihanan kamelin vieressä...aaah...mikä elämys, kun sain silittää kamelia!

Mutta nyt toivottelen teille kaikille täällä piipahtaneille oikein mukavaa syksyä koleudesta huolimatta!

3 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia. Näytät niin onnelliselta! Mukavia lomapäiviä toivottelen teille molemmille.

    -Sari

    VastaaPoista
  2. Mukavaa loman jatkoo sinne!
    Kiitos kivoista terkuista :) Hui tuota kamelia!
    tuksu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos kommenteistanne Sari ja tuksu! Lämmintä, sadetta ja ukkostakin riittää vaihtelevasti, mutta asteet ovat +30 paikkeilla. Aaaah...kamelit ovat ihania ja suloisia. Tuo pieni kameli oli vielä vauva. Mukavaa viikon jatkoa teille molemmille ja kaikille rakkaillenne!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...