22.2.2018

22.2.2018

maanantai 5. marraskuuta 2012

TURVALLISTA UUTTA VIIKKOA

Tänään on maanantai ja 5. päivä marraskuuta. Aamu oli hyvin sumuinen ja asteetkin ovat pysytelleet siinä +3 tienoilla. Hämärä on jo laskeutunut ylle maan ja ilta luo jo varjojaan.

Eilen vaikka olikin sunnuntai, vaan ei kovin suvinen, niin me siivosimme kaikki huoneet tai niin no HÄN siivosi ja yhdessä laitoimme joulun tuntua. Laitoimme jo valkoisen joulukuusemme olohuoneeseen ja hyvinhän tuo sinne mahtuikin. Nyt tuo joulukuusi loistaa punaisin valoin olohuoneessamme ja toivottaa kaikki ystävät tervetulleiksi Väinönlinnaamme! Mutta niin vain saimme kotimme, uuden kotimme joulukuntoon ja hyvältä tuntuukin. Viime joulunhan me vietimme Torreviejassa ja se olikin hyvin ikimuistoinen joulu taas omalla tavallaan. Mutta tällaista meille sitten tuli:

 Tässäpä on joukko nuori ja iloinen ja pääsivät toiselle puolelle huonetta...
 ...ja iloinen joukko jatkuu...
 ...ja jatkuu...
 ...ja edelleenkin jatkuu ympäri huonetta...
 ...Roswitha on saanut hiuspannan...ja uusi mekko jo ajatuksissaan...

 ...ja sieltähän kurkkii jo 62 vuotias Irma nukkeni...
 ...ja olohuoneemme kera joulukuusen...
 ...ja olohuoneen pöytämme odottaa ystäviä kahville...
 ...no, sohvan valloittajat valloittavat meitä iloisuudellaan...
 ...ja senkkimme yläpuolelle yritimme rakentaa sydämen jonka sisällä joulupallo, jonka olemme saaneet rakkaalta tyttäreltäni...

 ...ja valloittava enkeli, joka suojelee meitä...

Ja nyt voinkin jo toivottaa teille kaikille oikein rauhallista ja turvallista viikkoa kera tämän kauniin joulukuusen!

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi enkulin käsityöt! Niin, onhan noita ihania nukkeja jo 67, joten lisääkin mahtuu ja vaatteita tulee jatkuvasti,mitä käteni antaa myöten. Mukavaa joulun odotusta!

      Poista
  2. Voi kun teillä on jo ihana joulun tuntu, nuketkin näyttävät jo virittäytyneen joulun viettoon. Kauniita koristeita ja kuusi on tosi upea!
    Turvallista viikkoa siihen naapuriin, toivotaan että tämä vesisade loppuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos bemu kommentistasi! Kyllähän se joulu on aina joulu eli juhlista jaloin! Kuusessa on tyttäreni tekemiä huopapalloja ja minun virkkaamiani koristeita eli omintakeinen. Aikamoinen myrsky on täällä, mutta toivotaan, jotta se laantuisi! Ja nyt vielä kaffeelle kuuluu kutsu, joten toivottelen mukavaa viikkoa sinne naapuriin!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...