22.2.2018

22.2.2018

tiistai 4. joulukuuta 2012

KUULUMISIA VÄINÖNLINNASTA

Tänään on tiistai ja jo 4. päivä joulukuuta. Pakkasta on -14 astetta ja lunta on maassa ja puut ovat kauniin huurteiset. Aurinkokin siellä näyttäytyi meille tuoden valoa ja iloa ja minulle ainakin hän viestitti, jotta pian se kevät jo koittaa. Niin, ajatelkaas, kohta on jo joulu ja sitten se on ohi. Sitten on uusi vuosi ja jälleen on suuret juhlat, kun vuosi vaihtuu. Mutta sitten...sitten onkin enää tammi-, helmi- ja maaliskuu ja sitten jo maaliskuukin voi maata näyttää ja me lähdemme Espanjan auringon alle. Niin se vaan tämäkin talvi menee nyt täällä ihanassa Väinönlinnassamme ihaillessa kaunista talvimaisemaa nenää sen enempää pistämättä pakkasherran purtavaksi.

Näin kauniin kuvan nappasin kännykälläni täältä Väinönlinnan tietokonehuoneen ikkunasta.

Mutta toki paljon on tapahtunut sitten viime päivityksen. No, ääntä en saa vieläkään, mutta tärkeintä on, että minä elän ja että aivoni ajattelevi. Siitä olen kiitollinen, että kuitenkin pelastuin kaikkein pahimmalta. Minulla on joku äänihuuli jotenkin viottunut, mutta en tiedä miksi. Mutta sen tiedän, että kun sain sen tajuttomuuskohtauksen, niin puhetta ei sen jälkeen enää tullut tai siis ääntä. Ei ollut voimia eikä ääntä. Mutta nyt on voimani taas palautuneet ainakin jonkinasteisiksi, vaikka joudunkin syömään antibioottia tosi usein tulehduksen takia.  Ja tottakai haavakin vuotaa ja vielä kahdesta kohtaa, mutta nekin menevät tässä sitten samalla hoidolla. Kun haavan vuotamiselle ei voida mitään tehdä.

Ja olenhan minä saanut uutta diabetes lääkettäkin, joka on ilmeisestikin jo auttanut viikon aikanakin, joten seurataanpa tilannetta eteenpäin. Olen toki saanut jotain pientä kivaa aikaseksikin, kun olemme vierailleet kirppiksillä ja toki sieltä tarttuu aina jotain mukavaa. Ja mitä se mukava sitten kenenkin mielestä on, niin minulle se on nukkeja....nukkeja....nukkeja...ja ötököitä ihania...pehmoisia.

Tällaisia olen tehnyt nukeilleni:
 Tein siis Hansille tuon merimiespuvun...

 ...ja Siljalle tämän vaaleanpunaisen pitsikuvioisen mekon...








 ...ja Märtha sai ensimmäisenä nyt uudet sukat, jotka tein juuri tänään...


Nämä ovat ihania nukkeja, joita rakastan yli kaiken ja nautin vaatteiden tekemisestä heille.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille täällä kävijöille oikein mukavaa viikon jatkoa ja pukeutukaa lämpimästi, jotta pakkas herra ei nenän päätänne puraise!

5 kommenttia:

  1. Taitava olet, noiden nukenvaatteiden kanssa. *ihmettelee pikkuruisia sukkia ja upeaa pitsimekkoa ym.ym.ym*
    Enkeleitä rinnallesi, jotta vastoinkäymiset poistuu!
    Me tilasimme matkan Kreetalle, meidän lempparisaarelle :)
    Lähdemme 13.6, viivymme pari vikkoa...
    Sitä odotellessa ;)
    tuksu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos kommentistasi tuksu ystäväni! Noita pikkuisia nuken vaatteita on niin ihana ja helppoa tehdä! Saa itse suunnitella ja laskea silmukkamäärän jne. Ja ne tulee niin nopiasti valmiiksikin. Matkaa on aina mukava odotella ja ajatella sitä auringon lämpöä ja iloisia ja nauravia ihmisiä, joita siellä etelän mailla on. Kyllä tämä tästä ja helmikuussa pääsen foniatrille, jeee, jospa se ääni sitten palautuisi ja sitten huudan niin että koko metsä kaikaa!

      Poista
  2. Kiitos Helena kun poikkesit, aamulla etsin sinun osotettasi, mutta kun olen näiden blokien kanssa vähän niin kuin poistellut, en löytänyt, muuta sinäpäs löysit minut,
    muutin taas blokini nimeä alun perin olinkin Tuhkimo, nyt esiinnyn Paulana koska kolmas nimeni on Paula
    HYVÄÄ ITSENÄISYYTTÄ TEILLE,,

    TV PAULA

    VastaaPoista
  3. PS) kauniita nukkien vaatteita oot virkannut ja neulonut

    paula

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiitos kommenteistasi Paula! Kyllähän minä sinut aina etsin vaikka kissojen ja koirien kanssa. Ja onnea uudelle läppärillesi! Et vielä ajatellut niitä taulutietokoneita, joita minä niin jo hamuaisin! Rauhallista Itsenäisyyspäivän viettoa sinne teille!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...