22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 5. joulukuuta 2012

PIKKURUISET LAPASET MÄRTHALLE

Tänään on keskiviikko ja 5. pivä joulukuuta. Pakkasta on -17 astetta ja aurinkokin pilkistelee pilvien takaa. No, onneksi ei tarvitse ulos nokkaansa pistää, vaan rakkaani hoitelee asiat nelipyöräisellä eikä siinä kauan nokka tuhise. Ja mitähän sieltä kassista löytyykään? No, ruokaa...herkkuja...suklaata tottakai!

Mutta tänä aamuna minä aloitin pikkuruisia lapasia Märthalle, koska Märtha on sellainen ulkona liikkuja, joten tarvitsee lämpimät vaatteet ylleen eli villaa ylle. Eilen hän sai  lämpimät sukat ja nyt siis tein lapaset. Ihan pikkuruiset lapaset, mutta niin sopivat kuin vain voi olla. Tällaisia tällä kertaa Märthalle:

 Ja Märtha on niin onnellinen, kun sai ihanat lapaset käsiinsä...
 ...ja tottakai ihan peukaloiden kera...


...ja tässä näkee eron ison lapasen ja pikkuruisen lapasen välillä. Enpä ole koskaan aiemmin noin pieniä lapasia tehnytkään, mutta niitä on vaan niin mukavaa tehdä.

Mutta tällaista siis tällä kertaa kauniina pakkaspäivänä ja nyt toivottelen teille mukavaa päivän jatkoa ja huomenna hyvää Itsenäisyyspäivän viettoa!

4 kommenttia:

  1. Ihanat!

    Oikein hyvää Itsenäisyyspäivää teille sinne.

    -Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos Sari! Hyvää itsenäisyyspäivää myös sinulle ja kaikille rakkaillesi!

      Poista
  2. Nätit lapaset.
    Hyvää Itsenäistyyspäivää teille molemille

    VastaaPoista
  3. Kiitos, kiitos ja samoin hyvää Itsenäisyyspäivää sinne teille!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...