22.2.2018

22.2.2018

torstai 3. tammikuuta 2013

PAISEITA SUKLAASTA

Tänään on torstai ja 3. päivä tammikuuta. Sää on pilvinen ja harmaa ja asteet ovat nollassa. Ja plus asteita ja pientä pakkasta on tiedossa jatkossakin. Mutta tämä muutamien päivien sadealue on sulattanut suurimman osan lumesta ja nyt maisema on likainen ja maatakin on näkyvissä. Mutta eteenpäin mennään kuin mummo lumessa, vaikka lunta ei juurikaan ole!

Mutta joulu tuli ja meni ja samoin kävi uuden vuodenkin. Nyt on alkanut jälleen uusi vuosi uusin toivein ja suunnitelmin. Me juhlistimme jouluamme Fazerin sinisillä papereilla päällystetyillä konvehteilla. Satuinpa syömään Tapanina peräti neljä konvehtia ja tämän muistan mä ikuisesti enkä enää suklaata suuhuni laita.
Yöllä tulin niin kipiäksi, että oikea kylkeni ei sietänyt edes kääntyä. Mutta kun sitten viimein aamu koitti, niin mitä olikaan kainaloni alla? Tällainen rumilus:

Silloin se oli tosi iso ja iso on vieläkin, mutta kuten kuvasta näkyy, niin vuotaa mätää koko ajan. Taidan olla mätää koko ihminen! Aina vaan jostain vuotaa mätää! No, onneksi meillä oli antibioottivoidetta, jota olemme siihen laittaneet, mutta kipeä se on todellakin. Toivon vain, että se pian paranisi ja taatusti pitäisin lupaukseni, että suklaata en enää syö. Tämä ei nimittäin ollut ainoa paise tänä jouluna, sillä joitakin päiviä aiemmin söin Marabouta, josta tuli kolme paisetta samaan kylkeeni, että sillai ne paiseet mua rakastaa, hehhehheeee. Mutta minä mummeli nujerran ne paiseet!

Mutta tällä kertaa tällaista ja toisiin blogeihin taas jotain muuta kerrottavaa. Nyt toivottelen teille kaikille mukavaa päivän jatkoa!

8 kommenttia:

  1. Voi Surkeus! Kylläkai tuo tarttis ihan suun kauttakin antibioottia! (((Sanoo wanha hoitakja)))
    Halaus Ystäväni parantumiseen, Halaus Jaksamiseen ja Halaus muuten vain!
    tuksu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Mafalda!Huomenna saan tähän avun! Mukavaa viikonloppua sinulle!

      Poista
    2. Kiitos kommentistasi tuksu ystäväni! Ja kiitos, että herätit minut! Kävimme tänään sairaanhoitajn luona ja hän puristi mätää pois, mutta varasi lääkärille ajan huomiseksi, joka sitten (apuva!) avaa tämän paiseen ja minä jo vapisen ja pelkään!

      Poista
  2. Hyvin se menee ja parempi niin,että saat lääkettä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos lohdutuksesta Mafalda! yritän kestää ne kivut, jos nämä kivut lähtisi pois!

      Poista
  3. Tulin kurkisteleen, joko sinulla alkaa helpottaa, muttet olutkaan vielä ehtinyt/jaksanut kuulumisia laitella...
    Halauksen lähetän sinulle, jokatapauksessa :)
    tuksu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuksu ystäväni kommentistasi! Ja kiitos vielä kerran, että sanoit, että lääkärin tuo paise tarvitsee! Itse ei aina tajua tällaista! Kiitos ja halaus!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...