22.2.2018

22.2.2018

perjantai 4. tammikuuta 2013

ELÄMÄ VOITTAA SITTENKIN

Tänään on perjantai ja 4. päivä tammikuuta. Päivä on ollut hyvinkin hämärä ja asteita on -2.

Mutta nyt tuntuu, että elämä voittaa sittenkin! Kävin tänään lääkärissä ja hän avasi tuon muhkean paiseen ja otti ne mätät pois ja laittoi jonkinlaisen nauhan sinne, joka pitää ottaa sunnuntaina pois, kun menee suihkuun. Mutta onneksi sain vielä antibioottikuurinkin eli 7 päivän kuuri ja kolmesti päivässä otettava antibiootti. Kyllä luulisi auttavan ja ainakin toivon niin! Mutta kaikkea minulle aina tulee ja se ei ole oikein mukavaa, vaan eteenpäin menemme päivä kerrallaan.

Tänään olen uusinut hieman noita blogejani. Olen laittanut uusia pohjia ja uusia kauniita kuvia niihin. Uskonpa, että muutaman päivän päästä nuo antibiootitkin alkavat väsyttää, joten hyvä, jos saisin kaikki blogini nyt uuteen uskoon. Sain myös ladattua Chromen, jonka olen aiemmin poistanut, vaan nyt otin uudestaan ja myös käytän tätä. Ja hyvin toimii!

Mutta olenhan minä saanut valmiiksi Märthan uuden puvun, joten heitänpä kuvia teille.
 Märtha siis sai sukat, lapaset, myssyn, kaulaliinan...


...housut eli damaskit ja puseron.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille täällä kävijöille mukavaa viikonloppua!

8 kommenttia:

  1. Toivottavasti kuuri auttaa!

    Hienoja vaatteita olet taas tehnyt, taito on hyppysissä sinulla!

    -Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Sari! Aika vahva kuuri on kun kolmesti päivässä pitää ottaa ja seitsemän päivän aikana ja on vahvuuskin 500mg! Luulisi sen tehoavan ja varmasti väsyttääkin.Mukavaa viikonloppua sinulle!

      Poista
  2. Kauniita neulomuksia.
    Hyvä kun sait apua vaivaasi, toivottavasti menee parempaan suuntaan ja olet terveenä, ennen teidän reissua.
    Täällä on aurinkoinen ja -3, siis upea sää sauvakävelyyn. Pelkään kyllä niin paljon liukastumista, että käytän kengissä liukuesteitä, ihan varmuuden vuoksi.

    VastaaPoista
  3. Olipa hyvä, että sait antibiootin siihen.
    Kyllä se varmasti alkaa parantumaan.
    Onpas kaunis asu nukellasi! Taitavasti teet noita kauniita vaatetuksia noille nukke ystävillesi!
    Mukavaa viikonloppua teille sinne! ja voimia toipumiseen! *halaa Helenaa*
    tuksu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi hilmiina! Täällä ei aurinkoa näy, on vain harmaata!Mutta pianhan me lähdemme täältä kylmästä ja pakkasesta ja loskasta, vain vähäksi aikaa. Olehan varovainen sauvakävelyssä, vaikka se varmasti hyvää tekeekin. Itse kun en pääse koko talvena ulos, niin tuntuu että olen kuin Mörri Möykky. Kömmin pesästäni vasta maaliskuun lopussa. Mukavaa viikonloppua sinne teille!

      Poista
    2. Kiitos kommentistasi tuksu ja kiitos halauksestasi! Nyt olen ottanut jo kolme tablettia, joten jospa se auttaisi. Aika vahva kuurihan se on, mutta ehkäpä se auttaa paremmin. Eihän se kaiveleminen mitään herkkua ollut, mutta onneksi se puudutettiin nyt ja vielä suihkeella. Kyllä sen kesti! Mukavaa viikonloppua sinne teille!

      Poista
  4. Sitten vain huilailet kun alkaa väsyttää ;)) Ihania nuo sinun nukkesi <3
    Naapuri täältä toivottaa oikein hyvää alkanutta uutta vuotta sinulle ja vaarille. Pitäkäähän huoli itsestänne ja toisistanne.
    Halauksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi bemu! Sinun pitäisi tulla kerran kahveelle, niin näkisit nämä kaikki nuket ja ötökät! Hyvää alkanutta vuotta myös sinulle ja Teemulle!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...