22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

ULLAMAIJA SAI MAMELUKIT

Tänään on keskiviikko ja 16. päivä tammikuuta. Päivä on hyvin harmaa ja hienonhienoista lumisadetta leijailee, että just ja just näkee, että jotain sieltä taivaalta leijailee. Aaaah, olisipa rahaa, joka leijailisi tuolla! Pakkasta on -6 astetta.

Meillä on enää pari kuukautta, kun starttaamme täältä Väinönlinnasta kohti Espanjan kotiamme. Aaaah, mikä tunne, kun ajatteleekin silmät kiinni, että pian olemme siellä isolla parvekkeella nuuhkimassa terveellistä Välimeren ilmastoa tai kävelemässä rantabulevardilla kuunnelleen Välimeren tyrskyjä. Sinne vain sydämeni kaipaelee!

Mutta eilen kävin ihanalla lääkärilläni ja nyt on kaikki hyvin, sillä niin voin sanoa, kun olen niin hyvissä käsissä. Painoa on lähtenyt putoamaan alas ja tavoitteena onkin minulla saada ainakin 10 kiloa pois. Enpä ole Tapaninpäivän jälkeen pistänyt suuhuni mitään makiaa, en suklaata, en karamelleja enkä kakkua enkä pistä! Tämä on päätös, joka pitää nyt! Haluan nämä lääkkeet pois ja terveyteni takaisin! Eikä se onnistu ellen itse tee jotain sen eteen!

Eilen tekasin myös Ullamaijalle mamelukit, jotka minusta sopivat hyvin hänelle ja hänen iloiseen ilmeeseensä.

Tällainen hurmuri tämä pikku vekkuli on!

Minun pitänee pitää pientä paussia käsitöistä, kun laitoin verenpainemittarin sitä käärettä käteeni ja samalla ranteeni muljahti ja nyt on hoidettu mobilaatilla ja idealsiteellä, mutta kyllä se siitä.

Nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa ja olkaahan varovaisia tuolla liukkailla keleillä!

2 kommenttia:

  1. Pian se aika menee ja sinun kuntosi kohenee ennen reissua.
    Täällä tulee tosiaan käveltyä, kilometrejä en tiedä, mutta 2-4 tuntia kerrallaan, jopa kaksi kertaa päivässä.
    Kolme lankakauppaa löytyi, valikoima hieman suppea, mutta ihan riittävä minulaiselle harrastelijalle.
    Mukavaa loppuviikkoa teille molemmille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi hilmiina! yritän ainakin saada itseni parempaan kuntoon ja siellä jatkan sitten kuntoilua. Siellä on ihanat kävelytiet, joissa on helppoa kävelle ja se rantabulevardi...aaaahhh...se on ihana! Kyllähän tämä pari kuukautta tässä nopiasti menee! Mutta on ihanaa päästä sinne! Mukavaa viikkoa sinne teille ja nauttikaa!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...