22.2.2018

22.2.2018

maanantai 11. helmikuuta 2013

IHANA KIRPPISKIERROS

Tänään on maanantai ja 11. päivä helmikuuta. Lunta on sadellut hienoisesti koko päivän ja asteita on ollut 0...-2 ja luvassa on jatkossakin lauhaa säätä ja sehän on mainio asia.

Olin tänään foniatrilla, joka tutki nieluani ja kysyi, jotta onko närästystä, johon sanoin, että on. Niinpä hän antoi minulle reseptin närästyslääkettä varten ja totesi, että siellä olisi tulehdusta ja turvotusta, joka voisi johtua juuri närästyksestä. Ja näin sitten helpottuisi myös äänen tulo ja sain myös harjoitus ääniä, jotta ääni alkaisi tulla normaaliksi. Mutta tosin hän sanoi, että mitään vakavaa siellä ei ole ja kyllä se äänikin sieltä vielä jonain päivänä tulee ja sehän olikin hauskaa kuultavaa korvilleni. No, koska tämä oli kuitenkin aika raskasta, niin korvikkeeksi käväisimme kirppiksellä ja siitä tulikin hyvä mieli, kun sieltä tarttui mukaamme jos jonkinlaista tarpeellista, tottakai.

Eli tällaista:

 Tässäpä on kaksi 60-luvun nukkea ja hienohelma...
 ...tämäkin on oikea aarre...

 ...kuten myös tämä kahvipannukello...
 ...taas lisää yksi suloinen Molla-Maija...
 ...ja kaunotar hienohelma, tosi kaunis...
 ...juuri haaveilemani pöytä käsityöhuoneeseeni, 6 euroa...
 ...kaunis pöytäliina....
 ...ja tämä saa uuden mekon heti...
 ...ja kissakin sai hienon mekon ja hatun...
 ...suloinen vai mitä...
 ...ja tässä kissa hienohelma ja kaunotar hienohelma...
...ja aivan mahtavan ihana Kaunotar...

Mutta tällainen saalis taas tällä kertaa ja nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa illan jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä.
    Minä aina ihmettelen, kuinka joku voi luopua nukestaan, ehkä jopa lapsuuden lelustaan.
    Huomenna kotimatka, mukavan leppoisa reissu, ensivuonna uudestaan "talvea karkuun", tai ainakin sitä liukkautta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi hilmiina ja mukavaa kotimatkaa! Minullakin on vielä 63 vuotiaat Riitta-ja Irma nuket ja monet muut sitä nuoremmatkin, mutta aina löytyy kirppiksiltä ihania nukkeja, joille teen vaatteita. Juu, mekin mietimme ensi talvea taas sinne, jotta voisi olla ulkonakin.

      Poista
  2. mukavaa kun ei ollut mitään pahempaa vaikka närästäminenkin on kyllä aika kamalaa, mutta pitikin iloita siitä et teillä on se auto ja pääsette huruuttelemaan kirppareille ja lääkärille ja tytön luokse , kivoja nukkeja ja pöydän olitte löytäneet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi maara! Juu, auto avartaa maailmaa niin paljon ja pianhan me lennämme auringon lämpöön! Mukavaa päivän jatkoa sinulle ja hyvää ystävänpäivää ja rapsutuksia karvakuonolle!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...