22.2.2018

22.2.2018

lauantai 16. helmikuuta 2013

MIRJA EILEN JA ANNIINA SAI TÄNÄÄN UUDEN MEKON

Tänään on lauantai ja taivas on vielä ainakin harmaiden pilvien peitossa asteiden ollessa vain -1. Ja vanhan sydäntä lämmittää, kun luin sää ennustuksia eteenpäin, niin lauhaa keliä jatkuu aina helmikuun loppupuolelle asti. Sitten onkin talven selkä jo voitettu ja maaliskuukin jo maata näyttää eli luonto alkaa heräämään ja niin myös me ihmiset. Mutta toivon ainakin, että ensi talven saisin taas viettää Välimeren rannalla ja Välimeren tyrskyjä ihaillen.

Tänään vietän täällä Väinönlinnassa päivän ja me saamme tänään myös ihanan ystävän kahveelle, joten se on aina ihana asia. Huomenna menemme jälleen tyttäreni luokse kahveelle. Ja joka päivä me odotamme uutta suihkukaappia, joka tulee olemaan aivan ihana ja moderni. Mitenkähän sitä oppii käyttämään? No, kyllähän ihminen kaikkeen oppii, jos vaan haluaa ja minähän haluan.

Juu, eilen sain valmiiksi Mirjan mekon ja tänä aamuna sain valmiiksi jo Anniinalle mekon. Nyt sitten aloittelen molemmille tytöille mamelukeja ja sitten tietty sukatkin pitää olla eli varustus pitää olla täydellinen.

Ja tällainenhan siitä tuli:

 Anniina sai uuden mekon...
 ...ja on tyytyväinen kuten kutojakin...
 ...ja hieman lähempääkin...
 ...ja sivusta...
 ...hihatkin tulivat juuri sopiviksi...
 ...ja kuviohan on maailman helpoin...
...ja tässä tuo pieni ja suloinen Anniina onnellisena uudessa koltussaan.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa lauantaipäivän viettoa ja pitäkää itsestänne ja toisistanne hyvää huolta!

4 kommenttia:

  1. Voi että olet Taitava Tyttö! Kertakaikkiaan nuo nukejen vaatteet ovat toinen toistaan sievempiä!!
    Onko sulla semmoset pikkuruiset puikot noiden sukkiin??
    vai miten niitä väkerrät?
    *ihailee*
    halauksia sinne!
    tuksu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, kiitos mieltälämmittävästä kommentistasi, tuksu ystäväni! Juuri sain mamelukit valmiiksi, mutta kuva tulee myöhemmin! Eihän minulla mitään erikoisia puikkoja ole, kun kudon pikkuisia sukkiakin ihan tavallisilla sukkapuikoilla. Taitaapa olla automatisoituja puikkoja, kun aika nopiastikin valmistuu, hehheh! Mukavaa viikonloppua sinne teille!

      Poista
  2. Niin on kaunis mekko, olet kyllä taitava noiden pikkuisten mekkojen ja asusteiden teossa. Joskus kun olen tehnyt, todella harvoin, lastenlasten nukeille mekkoa, tuntuu, että siinä on suurempi homma, kuin ison puseron teossa. Se on sellaista pikkuista väkertämistä ja mittojenkin kanssa saa olla tarkkana.
    Me täällä totutellaan kotisuomeen. Kumpa lumi pian sulaisi ja pääsisi pihahommiin. Haravointi on mun mielipuuhaa.
    Kivaa viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentistasi hilmiina ystäväni! Minusta taas on helpompi tehdä nukeille vaatteita kun ne valmistuvat muutamassa tunnissa. Eihän siinä tarvi kun mitat ottaa nukesta ja laskee tiheyden ja sitten luo ne silmukat mitkä stemmaa ja kilkuttelee valmiiksi. Nythän on hyvä, kun koko helmikuu on luvattu tällaista lauhaa keliä ja sitten onkin jo maaliskuu joka maata näyttää. Mutta uskon, että teilläkin on kaipuu Espanjan auringon alle, kuten meilläkin.Mukavaa illan jatkoa!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...