22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

VIIMEINEN PÄIVITYKSENI SUOMESTA

Tänään on keskiviikko ja 27. päivä maaliskuuta. Aurinko paistaa jälleen pilvettömältä taivaalta ja asteita on +4.

Mutta meillä on enää huominen päivä täällä ja sitten porhallamme jo pilvien yläpuolella. Yksi matkalaukku on vasta pakattuna, kun kaikkea ei voi pakata liian aikaisin. Huomenna sitten menen vielä kampaajalleni ja sitten nautimme hyvät kahveet kera mousse kakun ja viimeistelemme matkatavaroitamme ja nukumme yön levollisena. Vai onkohan se mahdollista nukkua levollinen yö ennen matkaamme? Tuskinpa sentään! Kyllähän sitä vahtii kelloa kuin hai laivaa, että koska pitää nousta ylös ja lähteä kohti määränpäätä.

Nyt ajattelinkin, että kirjoitan tämän viimeisen kerran täällä Suomessa ja Väinönlinnassamme ja seuraavan kerran sitten Espanjan auringon alla tulee jotain viestiä teille.

Toivotan teille kaikille oikein ihanaa ja aurinkoista pääsiäisen aikaa ja sitä kevään lämpenemistä ja kesän tuloa!

2 kommenttia:

  1. Oikein ihanaa ja rentouttavaa reissua.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos hilmiina! On todellakin ihanaa lähteä ja voi nauttia Välimeren terveellisestä ilmastosta! Mukavaa kevään ja kesän odotusta teille! Me palaamme vasta kesän kynnyksellä!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...