22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

ENSIMMÄINEN PÄIVITYS ESPANJASTA

Tänään on sunnuntai ja jo 31. päivä maaliskuuta. Taivas on pilvinen ja jopa pudotteli hieman kastettakin. Meillä on 38 neliön suuruinen terassi, joka on hieman sadepisaroilla höystetty. Mutta kyllä se aurinko armas vielä putkahtaa esille ja kuivaa niin kyyneleet  kuin sateenkin.
Matkamme meni oikein oikein hyvin ja lento oli erinomaisen tasaista. Kone oli hieman jopa etuajassa, kun oli niin hieno ilma ja varmasti hyvä kapteeni koukuissa.
Eilen oli aurinkoinen sää ja mittari näytti täällä ylhäällä +25 astetta. Olimme kahdesti lenkillä ja rakkaat ystävämme kävivät myös luonamme. Mitä yllättävää minä sain, niin sen kerron myöhemmin, kunhan saan kuvia otettua! Piipahdimme myös rantabulevardilla, joka olikin hieman muuttunut sitten viime näkemältä.

 Sielläpä se minun rakas Välimeri sinisenä kimaltelee...
 ...ja isolta parvekkeelta näkyy kauas...
 ...täällä alhaalla tepastelee kanoja ja kukko kiekuu yölläkin jo aikaisin...
 ...tänään on taivas pilvien peitossa ja asteita on +19...
...ja aivan ihanat maisemat katsoi minne tahansa...

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa sunnuntain jatkoa ja pääsiäisen jatkoa täältä Espanjan auringon alta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...