22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

HERRA MOKKULA HIDASTELEE

Tänään on keskiviikko ja jo 10. päivä huhtikuuta. Niin ne päivät vain vierivät ohitsemme  nopeaan tahtiin. Aurinko vasta täällä nousee, joten asteitakaan ei ole kovin paljon, vaan toki enemmän kuin koto Suomessa. Herra Mokkula täällä vain hidastelee tämän nettiyhteyden kanssa, joten ei aina jaksa päivitellä. Kukko kiekuu tuossa aivan likellä naapurissa ja Välimeri kimaltelee hieman kauempaa niin sinisenä. Tänään aiomme tutustua Kauppa halliin ja se on aika mukavaa. Eilen teimme kaksi lenkkiä ristiin ja rastiin ja aina on mukavaa kävellä rantabulevardilla ja katsella mitä siellä olisi myynnissä. No, perjantaina suuntaamme kulkumme taas markkinoille ja aina sieltä jotain hypähtää laukkuunkin.

Mutta tässä yhtenä päivänä tekasin Kimikolle liivimekon langasta, josta tein kämmekkäät. Mutta tyytyväinen olen mekkoon ja Kimikokin on onnellinen uudesta mekostaan.



Ja tätä kukkaloistoa, joka on iloa silmille.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa viikon jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...