22.2.2018

22.2.2018

maanantai 8. huhtikuuta 2013

BUENOS DIAS!

Tänään on maanantai ja 8. päivä huhtikuuta. Taivas on sininen ja aurinkokin on vasta heräilemässä. Asteita on kuitenkin luvassa+22, joten kyllä se siitä lämpenee. Viime viikko olikin aika kolea, joten hyvä jos nyt alkaa hieman lämmetäkin. Mutta Suomessa taitaa sataa vielä luntakin ja ajokelikin on ollut huonoa ainakin läntisessä Suomessa. Mutta onhan sinnekin luvassa jo hieman lämpimämpää ja kesää kohtihan siellä jo mennään, vaikka luntakin on vielä paljon. Mutta ainahan ne lumet on sulaneet viimeistään kesäkuussa. Pian on vappukin ja jokainen odottaa lämmintä vappua, mutta monesti on satanut luntakin vappuna. Ja kun me emme voi vaikuttaa säähän mitenkään, sillä se on sitä mitä on ja meidän on vaan siihen tyytyminen, mitä ylhäältä annetaan.

Mutta täällä Espanjan auringon alla on mukavaa ja on niin kevyttä hengittää, että en osaa sanoiksi pukea. Eilen piipahdimme lenkillä Carrefourissa ja sieltä hyppäsi syliini tällainen suloisuus:
Hän sai nimekseen Kimiko ja saa uuden mekon aivan tuota pikaa...

Sitten täällä on aivan mahtavia herkkuja kahvin kanssa nautittavaksi:
Näitä myydään kilohinnalla, joten aika paljon saa ostaa ennenkuin on edes puoli kiloa koossa, kun painavat vain 50-60 grammaa ja ovat niin delicious...herkullisia...että njam.

Mutta nettiyhteys on hidas enkä jaksa aina odotella, että saisin kuvia tänne, joten laitan sitten kun olen kotona ja on nopea yhteys. Mutta aina jotain yritän kuitenkin laittaa. Nyt odottelemme, että sää lämpiäisi yön jälkeen ja on siis luvattu jo +22 tänään ja viikolla +26 astettakin jopa, joten kyllä aurinkoa ainakin saa täällä. Ja Suomessahan on jo kesän kynnys, kun tulemme takaisin kera muuttolintujen, kunnes jälleen palaamme tänne kera muuttolintujen. Onhan tämä niin rattoisaa tämä eläkeläisen elämä, kun voi oleilla missä haluaa ja missä on lämmintä ja mukavaa.

Mutta nyt toivottelen teille oikein mukavaa uutta viikkoa ja pitäkää itsestänne ja myös toisistanne huolta!

2 kommenttia:

  1. Täällä on plussaa ja aurinkoa. Sateet eivät sitten onneksi tulleet tänne "itärannikolle".
    Kun neulot frillaa, olen huomannut kokemuksesta, että 8 silmukkaa on sopiva, tulee tuuheampi ja pari reikää ainakin joka toiseen väliin.
    Mukavan aurinkoisia päiviä sinne teille molemmille.
    Meilläkin tehdään suunnitelmia ensitalveksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi hilmiina! Täälläkin aurinko paistaa ja lämmintä +23 ja luvassa vielä enemmän, joten talven D-vitamiinit tulevat vasta nyt minulle. Me olemme jo varanneet asunnon ensi talveksi. Mutta nettiyhteys on aika hidas. Aurinkoisia päiviä myös sinne teille ja kyllä se kevät ja kesäkin vielä tulee ainakin kera muuttolintujen!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...