22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 19. toukokuuta 2013

MELODY SAI MYÖS UUDET SUKAT...

Tänään on sunnuntai ja jo 19. päivä toukokuuta ja on myös Helluntai. Asteita taitaapi olla +24 paikkeilla ja kuuma on täällä sisälläkin köllötellä. Aurinko on paistanut koko päivän, vaan nyt pilvet enteilevät jo ennustettua sadetta kuin myös ukkosta. No, sadehan tekee hyvää luonnolle ja luonto kiittää ja viheriöi.

Minulla on ollut hieman vaikeuksia tämän sydämeni kanssa, kun verenpainemittarimme ilmoittaa sydänrytmihäiriötä aika useinkin. No, sehän ei kait ole vaarallista! Mutta tässä päivänä muutamana taaksepäin minä otin kävelysauvani ja porhalsin tuolla raitilla tuhatta ja sataa pököttäen. Mahtoi ihmisillä olla hauskaa, kun painelin ja rakkaani kulki tuolilla vierelläni ja oli varuillaan, milloin kaatuan. Mutta niin vaan pököttelin noin 1000 metriä eli kilometrin. Mutta siihen sekin ura uurtui, sillä nyt on käsivarret niin kipiät siitä jännityksestä, kun kylmiltään tuolista porhalsin noinkin pitkän matkan. Nyt sitten taas vain lepäilen ja kaipailen Espanjaan.

Mutta kyllähän minä kutasin Melodylle uudet sukatkin ja seuraavaksi pitäisi kutoa mamelukit.

Nyt kuitenkin toivottelen teille kaikille oikein heleätä Helluntaita!

 Ihanan suloinen Melody sai uudet sukat...
 ...sukat, jotka sopivat myös mekkoon...
...ja Melody on tyytyväinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...