22.2.2018

22.2.2018

maanantai 13. toukokuuta 2013

MIKÄ TÄMÄ ON?

Nytpä en kerrokaan enempää, vaan kysymys kuuluu, että: mikä tämä on? Arvaakohan kukaan!?


Mielenkiintoisia arvailuja vaan esille!

13 kommenttia:

  1. Oireileeko ihosi näin?
    -Bemu-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eeeei, mutta enpä kerro vielä! Uusia arvauksia!

      Poista
  2. No tuohan nàyttàà vatsalle, mutta toivon ettei ole sità!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, juu, vatsa se on ja se on tosi, mutta mitä vielä...

      Poista
  3. sulla vuotaa se haava voi ei paranehan jo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, maara, kiitos oikeasta ratkaisusta, sillä näin se on. 10 vuotta vanha haavahan se oireilee aina silloin tällöin ja on pahan näköinen ja on vuotanut jo 3 vuotta.Kukaan ei osaa sanoa miksi on näin!

      Poista
  4. Arvasin myös, että se vuotava haava. Nyt kiireen vilkkaa yksityiselle lääkäriasemalle, että saat sen ennen syksyä kuntoon.
    Onhan se saatava selvyys nykyaikaisilla hoitokeinoilla, joten älä anna periksi, vaan uusi lääkäri asialle.
    Täällä on haravoitu, rapsutettu penkkejä, leikattu pusikoita ja sauvalenkkeilty. Harmi kun ei ehdi käsitöitä ottaa esille, kuin jääkiekkomatsin ajoiksi.
    Mukavaa viikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi hilmiina! Huomenna menen omalle lääkärilleni ja pitänee jutella ensin hänelle. Kyllä sinä ehdit tehdä käsitöitä syksylläkin, kun illat pimenevät ja me kaksi vanhaa varista lennämme aurinkoon. Mukavaa viikkoa sinne teille!

      Poista
  5. mietin vaan että miten ois jos kokeilet pihkavoidetta, sillä on saatu hyviä tuloksia eikä tarviis kortisonia pistää?? Voisin laittaa kirjeessä minigrip pussissa testattavaksi jos paat osottees sp se sulla varmaan onkin, niin ja haluat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos maara kommentistasi! Minulla on pihkasalvaakin, mutta nyt laitoin antibioottivoidetta, jota oma lääkärini on antanut minulle. Mutta haavan vuoto on nyt taas loppunut. Mutta aurinkoista päivän jatkoa sinulle!

      Poista
  6. oot luultavasti käynyt kirurgilla tuon masusi kanssa?? Yhdellä tutulla vuoti ja turposi haava niin sinne oli ommeltu liian tiukkaan tikit, halusin vaan kertoa siitä, jos ois jotain vinkkiä, paranemisvoimia Sulle sinne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi maara! Kävin kirurgilla kolmisen vuotta sittenkun haava vuoti. Kävin kaksi kertaa ja siihen se jäi! Hän ronkki tuota vuotavaa haavaa PUUDUTTAMATTA molemmilla kerroilla, joten kiitos en mene ikinä! Ei hänkään osannut sanoa, mistä moinen vuoto näin 7 vuoden jälkeen johtuu eli ei kukaan osaa sitä sanoa. Silloin kun sappileikkauksen jälkeen tuli tyrä, joka leikattiin myös, niin joku sanoi, että sairaalabakteeri olisi leikkaussalista tullunna, mutta enpä usko!

      Poista
  7. jospa olisi joku ASIALLINEN joka löytäs konstin paranemiseen, ihan pahaa tekee siun puolesta.Tuo olisi kyllä potilasasiamieheen yhteyttä ottamisen paikka ja valituksen tekeminen, koska tuo pitää kyllä nyt saada kuntoon, ei tuollaisen saa jättää, on varmaan todella kipeä, laitan pikku rukouksen tuonne yläkertaan puolestasi. Voimahali

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...