22.2.2018

22.2.2018

torstai 4. heinäkuuta 2013

HILJAISELOA...TULEHDUSTA VASTAAN TAISTELLEN...

Tänään on torstai ja 4. päivä heinäkuuta. Sää on huomattavasti viilentynyt ja aurinko on pilvien takana torkkumassa asteiden ollessa +20 paikkeilla.

Onpa vierähtänytkin aikamoinen aika, kun viimeksi olen tätä raapustanut. Mutta syy on selvä, sillä minulla oli vastikään tulehdus ja kun sain otettua antibioottikuurin, niin viikon päästä lääkkeen loppumisesta otettiin näyte, niin siinähän olikin taas bakteereita. Ja juuri tänään sain taas antibioottikuurin, sillä olen taistellut nyt tätä tulehdusta vastaan jo liki viikon. Mutta näitä tulehduksia ja kuureja on todellakin ollut näiden Suomessa vietettyjen kuukausien aikana aika monta. Mutta torstai on toivoa täynnä, joten jospa nyt tämä lääke sitten auttaisi ja nujertaisi ne bakteerit sieltä pois. Toivossa on hyvä elää!

Olenhan minä jotain ehtinyt tehdäkin, tosin jo viikkoja sitten:
 Minttu on saanut uuden mekon...
...ja minä itse sain uudet puuvillaiset sukat.

Mutta nyt toivottelen teille mukavaa tulevaa viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Kyllä on ikävää ja harmillista, kun ei tulehdus hellitä.
    Lääkekuuritkin väsyttävät ja kunto laskee.
    Toivotaan parempaa ensiviikkoa, että pääsisit edes hieman ulkoilemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi hilmiina! Nyt on vasta kolmas päivä kuurista ja kolme tablettia otettu ja taidanpa olla voiton puolella. Mutta siitä ja monista muista kerron hieman myöhemmin, mutta ne ovat iloisia uutisia!

      Poista
  2. Kuule Helena, onko siitä tulehduspesäkkeestä tehty sitä bakteerimääritystä. Se olisi ensiarvoisen tärkeää, jotta voisi tietää mikä pöpö kasvaa, kas kun kaikki antibiootit ei pure kaikkeen...tulee vain turhaan resistenttikantoja.
    Että mua huolestuttaa tuo sinun tulehduskierre.
    Pyydä, että pääset ihan oikeasti tutkimuksiin, jotta selviää, mikä pöpö sinua riepoo...

    Halaus ja harras toive, että vointisi kohenee.
    Onneksi kesää on vielä jäljellä!
    Nuo nukenvaatteet ovat ihanat!
    Ihaillen katselen käsiesi töitä!
    Parannuspuhalluksia puhkun sinne Väinönlillan suuntaan :)
    tuksu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi tuksu ystäväni! Nyt vihdoinkin sain lääkkeen joka on täsmälääke kuulemma tähän bakteeriin ja otan yhden tabletin kerran päivässä ja viisi päivää eli huomenna loppuu. Ja sitten on kontrollinäyte viikon kuluttua kun lääke on loppunut. Mutta onhan tätä kestänyt jo monta kuukautta, joten jospa nyt hellittäisi. Mutta ilouutinen: Nyt syön VAIN salaatteja ja rahkaa ja kerran viikossa lämmintä ruokaa eli lohikeittoa.Painoa on mennyt alaspäin, mutta hienoa on kun verenpaineeni onkin nyt ollut tyydyttävä tai normaali ja oloni on muutoin hyvä ja pulssikin on normaalimpi, paitsi että toki tämä lääke väsyttää ja olenkin vain lepäillyt. Mutta kyllä minä vielä tästä ponnistan...(kuvittelee hän!)Kiitos parannuspuhalluksista! Ihanaa kesää teille sinne ihanaan ruusutarhaan!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...