22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

MUKAVAA HEINÄKUUN VIIMEISTÄ PÄIVÄÄ

Tänään on keskiviikko ja jo 31. päivä heinäkuuta. Aurinko paistaa ja asteita on +24 ja tuulee aika kovin. 

Minulla nyt ei ole taaskaan mitään asiaa seinien ulkopuolelle, kun tuo ilkimys jälleen jyllää minussa pahan kerran. Ja siinäpä olikin taistelua kerrakseen, jotta saisi apua eli lääkityksen siihen. Terveyskeskuksesta sanottiin, että pitää olla niin ja näin ja aamulla vasta voi tuoda sen näytteen. No, kivut olivat siinä mitassa, että Panadolia oli vain otettava ja muutenkin otettava rauhallisesti, vaikka vessakäynnin jälkeen kyyneleet virtasivatkin poskilleni kovasta kivusta joka kerta ja puolen tunnin välein. No, sitten otimme yhteyttä Keskussairaalaan, jossa ystävällinen sairaanhoitaja sanoi, että koska kivut ovat noin tunnistettavissa, niin lääkäri laittaa reseptin apteekkiin. No, se olikin helpotus minulle, joka olin jo kärsinyt kovista kivuista kaksi vuorokautta. Eilen otin jo kaksi tablettia ja nyt otan niitä kolmesti päivässä neljän päivän ajan ja jos ei lähde parantumaan, niin uudestaan vaan yhteyttä. Ja näinhän se on, että eihän nämä tulehdukset ole minun vika ja minun aiheuttamia. Aina vaan vedotaan siihen, että jos annetaan antibioottia, niin tulee aika, että se ei enää auta, niin mitäs sitten?! Niin, mitäs sitten! Siihen en minä osaa vastata, sillä olenhan vain ihminen, jolla on kovat tuskat ja joka hakee apua ammattilaisilta.

Mutta siis taas kerran näkee, että elämä voittaa, kun vaan jaksaa kestää sen hetkiset kivut. Ja taas aurinko paistaa ja elämä hymyilee ainakin jonkin aikaa, mutta sellaistahan se elämä on.

Tänään on kuitenkin koittanut nimipäiväni ja pian juomme nimpparikahveet kera Almondo mousse kakun, joka on aivan taivaallisen hyvää. Ja Espanjan auringon alle pääsemistä odottaen toivottelen teille kaikille oikein ihanaa heinäkuun viimeistä päivää!


4 kommenttia:

  1. Heipsis
    Kyllä harmitti siun puolesta, kun oot kipee, eikö estolääkityksestä olisi apu, papalle ja sulle halit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi maara! Ei täällä saa estolääkitystä nkyään, mutta hyvä että saa edes antibioottikuurin aina kun kivut ovat kovat. Kyllä se siitä taas iloksi muuttuu, kun antibiootti tehoaa ja tappaa pöpöt. Ja pianhan me pääsemme Espanjan kesästä nauttimaan ja toki talvestakin, kun olemme ainakin 6 kuukautta. Halit sinne siullekin!

      Poista
  2. No voi surkeutta!
    On se nyt ala-arvoista toimintaa, ettei ihminen apua saa...
    Tulevaisuutta on turhaa pohtia lääkkeitä maailmassa on, jopa niitä täsmä-sellaisia, joita sinun olisi pitänyt saada jo ajat sitten!
    Lämmin lohtuhalaus!
    tuksu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi tuksu! Niinpä, olen samaa mieltä, että jotain mätää on, kun ei saa apua tuskiinsa. Mutta onneksi Keskussairaalasta sain ja nyt vain seurataan, josko auttaa tai ei. Huomennahan tämäkin kuuri taas loppuu, joten katsotaan, selviänkö viikon taas. Mutta eiköhän se siitä vielä iloksi muutu! Lähdönhetki lähenee joka päivä ja se on ainakin mukavaa! Mukavaa viikonloppua sinne teille ja lämmin halaus!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...