22.2.2018

22.2.2018

tiistai 30. heinäkuuta 2013

SINNITELLEN VAAN ETEENPÄIN

Tänään on tiistai ja 30. päivä heinäkuuta. Taivas on pilvessä ja sadekin ropisee ikkunalautoihin asteiden ollessa +22 eli aika lämmintä ja ukkos herralle mahdollisuus jyrähdellä.

Mutta muuten oloni on aika huono, vaikka yritän joka päivä sinnitellä eteenpäin kuin mummo lumessa sisulla vaan. Eilen minulla oli jälleen tulehduksen oireita, mutta otin Panadolia ja onneksi kivut ovat menneet pois, joten katsellaan vaan vielä.

Pian on enää kaksi kuukautta, kun pääsemme jatkamaan kesää Espanjaan ja se tuntuu tosi mukavalta. Eihän sitä vanhat enää täällä talvipakkasissa halua olla, kun kerran on päässeet nauttimaan Espanjan talvesta. Sinne Espanjan lämpöön vaan nauttimaan Välimeren tyrskyistä ja Suolajärvien terveellisestä ilmastosta.

Mutta tällaista tuli nyt ötökkähuoneeseen, kun saimme järjestettyä 61 ötökkää omille paikoilleen:














Ja siellähän ne ötökät istuvat omilla paikoillaan kaikki. Nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa heinäkuun loppua!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanan suloisia ovat huoneen asukkaat. Kova homma siellä on tehty, kun kaikki on niin kauniisti esillä.
    Tulehdusoireista huolestun täällä, minäkin.
    Kehottaisin menemään "oikeaan" lääkäriin ja pyytämään bakteeriviljelyt, jotta ongelmaa voisi hoitaa, mieluiten pysyvämmin.
    Miten se ääni? Oletko saanut sen takaisin?
    Halaus teille. Ihana ajatus olisi olla lämpöisessä pakkasilla, meillä ei lastenlasten tilanteen vuoksi se vielä ole mahdollista.
    Ehkä joskus!
    tuksu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi tuksu ystäväni! Kyllähän tässä kait pitää jottai tehrä, jos kivut kovenevat. No, ääneni sain takaisin, kun se oli puoli vuotta jossain matkoilla. Se palasi kun foniatri antoi närästyslääkettä kun siellä oli tulehdusta. Kiitos halauksesta ja halaus myös sinne teille! Mukavaa sadepäivää sinne teille! Huomenna ei sada!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...