22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

NYT ON PIRU MERRASSA

Tänään on sunnuntai ja jo 14. päivä heinäkuuta. Päivä on tällä hetkellä pilvinen ja ukkostahan ja sadetta on ainakin luvattu tänne tänään ja kyllä siellä tuuleekin sen tuntuisesti, että jotain on tekeillä asteidenkin laskiessa +16 asteeseen.

Yksi päivä hyvä päivä, toinen päivä huono päivä jne. Niinhän se elämä menee, kun vanhaksi tulee ja sairauksiakin on ilmaantunut.
Mutta nyt on piru merrassa, kuten sanotaan, sillä en voi enää uskoa itseäni. Olin äsken lepäämässä, kun tunsin itseni väsyneeksi ja juoksutti vessaankin. Silloin kahden tunnin  jälkeen ateriasta verensokerimittaus oli 7.5. Mutta nyt kolmen tunnin jälkeen, levon jälkeen, en ollut uskoa silmiäni, kun mittari näyttikin täyttä 10!!!En siis ollut syönyt kolmeen tuntiin mitään!!! Ja kyllähän näitä oireitakin taas tuntuu olevan.No, huomenna on taas kontrollinäyte, joten sehän kertoo sitten totuuden. Mutta ei hyvältä näytä!

Mutta kyllä me nyt kuitenkin lähdemme reissuun ja ainahan voi ottaa varalääkkeet mukaan. Sitä tulostahan ei saa tietää taas kun kahden-kolmen päivän kuluttua, mikä ihmetyttää minua kovin. Mutta näin asiat nyt piru vienyt mennessään!

Nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa sunnuntai päivän jatkoa ja täällä veti jo pimeäksi ja alkoi sataa, joten Ukkos-Herraa odotamme kolkuttelemaan tai jyrähtelemään!


2 kommenttia:

  1. No voi! Se sokeri on semmonen kumppani, että!
    Itselläni joskus ne menee miten sattuu, mutta jos on esim. tulehdustauti, se vaikuttaa sokeritasapainoon...
    Kurjaa!
    Sinun pitää kyllä päästä ihan semmoseen keskussairaalatasoiseen paikkaan tutkimuksiin ja saat kunnollisen hoidon.
    Siihen meillä täällä Suomessa on oikeus!
    Vaadi lähete sisätautien polille!
    Silti, toivottelen sinulle hyvää lomareissua, ja rukoilen, että kaikk' on hyvin, vielä reissun jälkeenkin :)
    tuksu-ystäväsi

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi ihana tuksu ystäväni! Sain lääkäriltä antibioottikuurin ja huomennna starttaamme kello 8 aamulla kohti itäistä Suomea ensin. Aurinkoista päivän jatkoa teille sinne ruusutarhaan!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...