22.2.2018

22.2.2018

lauantai 13. heinäkuuta 2013

ONNEA 34 VUOTTA!

Tänään on lauantai ja 13. päivä heinäkuuta. Aurinko paistaa pilvettömältä, siniseltä taivaalta ja asteita on +23. Tuuli on vienoa, kuten kesällä kuuluukin olla.

Tämä päivä on meille, kuten monille muillekin hyvin tärkeä päivä, juhlapäivä monin eri tavoin. Minulle tämä päivä on ollut aivan suurenmoinen 34 vuotta sitten ja on sitä edelleenkin. Minä sain silloin kaksoset, jotka nyt siis ovat jo reippaita 34 vuotiaita. Olen heistä niin onnellinen ja kiitollinen. He syntyivät terveinä ja kehittyivät hyvin.

Muutoin tämä päivä menee hieman kipujen kanssa ajatusten ollessa kuitenkin siellä 34 vuoden takaa. Eilen en arvannut soitellakaan enkä ehkä tänäänkään, kun haava on hieman kireän tuntuinen. Mutta kyllä se siitä! Ei se ainakaan enää vuoda, ainakaan siitä kohdasta. Elämä voittaa ja vielä voin hanurillakin soittaa!

Me nautimme jo kahvitkin kera Almondo kakun, joka on taivaallisen hyvää. Nyt vain nautiskelemme tai sitten porhallamme ulos puistoon, mutta se jää nähtäväksi ja miten voimani antavat myöten.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa ja aurinkoista päivän jatkoa!

Hahhaaa...34 vuotta sitten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...