22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

VERENPAINE HIEMAN KOHOLLA

Tänään on sunnuntai ja jo 28. päivä heinäkuuta. Aurinko paistaa asteiden ollessa +24. Heinäkuukin pian loppuu ja alkaa elokuu, jolloin alkavat taas koulutkin ja monta pientä ja isoakin jalkaparia kulkee kaduilla kouluun. Toivottavasti autoilijat ottaisivat huomioon koululaisten liikkeet ja olisivat varovaisia liikenteessä.

Minä olen jonkun aikaa lepäillyt, kun mittasin verenpaineeni ja se olikin huimat 156/126 ja pulssi vain 67. No sitten otin ylimääräisen verenpainelääkkeen, kuten on määrätty, ja menin lepäämään. Lepäsin noin tunnin ja otin uudestaan mittauksen ja nyt se näyttikin 162/91 ja pulssikin oli kohonnut 76. No, eihän tässä nyt mikään auta asiaa, vaan toivon, että verenpaineeni laskisi. Ihmetyttää vaan, kun olen ottanut verenpainelääkettäkin kolme, mutta sekään ei auta. Mutta siksi varmaankin minulla on ollut niin outo hiki päässäni, vaan olen valellut yölläkin kylmällä vedellä ihoani ja taas sain muutaman tunnin nukuttuakin. Jospa se siitä vielä laskisi ja saisin paremman kunnon itselleni ennen matkaamme!

Eilen teimme aikamoisen muutoksen täällä Väinönlinnassamme. Me vaihdoimme ötökät(61  kpl) olohuoneen sohvalta nukkehuoneeseen ja kaikki nukkeni (105 kpl) järjestimme olohuoneeseen sohvalle ja kirjahyllyihin. Nyt näyttää tosi hyvältä! Siis minä vain istuin ja sanoin, mitä mihinkin piti laittaa ja HÄN teki työtä käskettyä yhteistuumin. Molemmat olemme tyytyväisiä ja se on tärkeintä!
Tällaista siitä tuli:

 Patsaat antoivat paikkansa nukeille...ja samoin esineet...
 ...nämä patsaat löysivät paikkansa senkin edustalta...
 ...ja tässä vain osa nukeistani mahtui sohvalle...(21)
 ...Heidi ja Amanda saivat oman paikkansa...
 ...ja täällä isommat nuket saivat omat paikkansa...(10)
 ...kuin myös Rölli ja Ruusu ja muut nuket...(8)
 ...ja tässä ihanat patsaat kirppikseltä...
...ja tässä vielä näkymää nukeistani, jotka mahtuivat kirjahyllyihin.

Tässäpä nyt kuvia nukeistani tällä kertaa ja jos huomenna jaksan päivittää, niin laitan vielä kuvia ötökkähuoneesta, jossa kaikki ötökät tulevat hyvin esille.

Mutta nyt toivottelen teille mukavaa päivän jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Kyllä on ihania nukkeja!
    Varmaan tiedätkin, mutta anteeksi kun sanon *WANHAhoitaja*
    kahvi, lakritsa, suola, siinä pahimmat verenpaineen kohottajat, tietty rasitus ja stressi...
    Halaus!!! tuksu-ystävänne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi tuksu! No, kun kahviakaan en juo kuin pienen kupin kerran päivässä ja muitakin noudatan paitsi poikkeustapauksissa tarvitsen lakritsia. Mutta olimme keskiviikkona lenkillä ja aurinko paahtoi kovin, niin ajattelin, josko se olisi heittänyt tämän verenpaineeni taas koholle. Kun minullahan ei ole rasitusta...niin mutta stressiä, olisiko sitä sitten, enpä tiedä, kun pitäisi kaikki olla hyvin. Mutta aina kai sitä jotain mietittävääkin ja keskeneräistä on elämässä, kun vielä muutosta on tulossa elämäämme. Halaus myös sinne! Mukavia rusinapullat uunista päiviä, vai miten se nyt oli!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...