22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

VOISKO IHANAMMIN PÄIVÄ ENÄÄ ALKAA...

Tänään on keskiviikko ja 24. päivä heinäkuuta. Aurinko paistaa ja kesä on tullut meille takaisin. Asteiden on luvattu nousevan jopa +30 asteeseen ja tätäkin hellettä jatkuu aika pitkään. Mutta nautitaan nyt, kun olemme saaneet kesän takaisin. Ja me tulemme jatkamaan kesäämme vielä koko talven yli Espanjan auringon alla. Näin minäkin taidan päästä parempaan kuntoon. No, verenpaineeni heittää aina aamuisin yön jälkeen, mikä on aika ihmeellistä. Mutta onneksi nyt nuo pillerit auttavat sitä laskemaan jopa normaalille tasolle.

Tänään pääsenkin taas kahden kuukauden jälkeen kampaajani hellään käsittelyyn ja saan tämän karnuni pois kuumentamasta. Olen tyytyväinen hiuksiini, kun ne ovat aivan lyhyet ja helpot hoitaa.

Mutta ihanaa aikaa on siis meille tulossa ja siitä jo nautimme ja tutkailemme paikkoja Espanjassakin.

Mutta nyt toivottelemme teille mukavaa ja aurinkoista päivän jatkoa!


2 kommenttia:

  1. Mukavia kesäpäiviä sinne!
    Kyllä minä ajattelin jo, että tähänkö se kesä loppui Onneksi ei
    Halaus!
    tuksu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuksu ja leppoisia keäisiä päiviä myös sinne teille! Ennusteethan lupaavat tällaisia lämpimiä päiviä vielä elokuussakin, joten sieltä se lokakuukin vielä tuloo ja pääsemme pilvien yläpuolelle ja palaamme vasta muuttolintujen kera. Pidä itsestäsi huolta ja samoin Ahdille! Lämmin halaus!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...