22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 21. elokuuta 2013

SINFONIAA RAKKAUDEN...LAULA KANSSAIN...

Tänään on keskiviikko ja 21. päivä elokuuta. Aurinko paistaa pilvettömältä, siniseltä taivaalta asteiden ollessa +20 ja luvassa on pidennetty kesä tännekin eli +20 asteen kahtapuolta. Ja aurinkoisia päiviä on luvassa myös syyskuussa.

No, nyt pitänee keskittyä tähän kirjoittamiseen eikä laulella Fredin mukana, kun kuuntelen kuulokkeilla hänen kaunista musiikkia. Ja joitakin nuottejakin on taas odottamassa haavan vuotamisen loppua.
Mutta tulehdusta ei nyt ole ...kop,kop, vaan verenpaineeni ja verensokerini ovat koholla, mutta jospa tämän loppuajan vielä jaksaisi, kun pian pääsen Espanjan aurinkoon.

Nyt on juu juhlat juhlittu ja vuoden kuluttua on taas samat juhlat, mutta onhan näitä juhlia tiedossa ainakin lokakuussa ja sitten olemmekin jo siellä ja sitten juhlimme ystäviemme kanssa.

Nyt sain viimein kuvattua tämän hartianlämmikkeen eli kaulurin ja laitan sen nyt vielä tännekin. Aloittelin myös kuviosukkia itselleni, joten kuvaa hieman niistäkin.


Kauluri on kudottu Puro batik langasta...

 ...ja hyvä siitä tuli...
 ...tänään aloitin kuviosukat kahdesta väristä eli vaaleanpunainen ja luumunpunainen seiska veikka...
Paljon on vielä kudottavaa ja pitää blogien taustoja entrata ja vaihtaa kuvia jne. eli töitä piisaa yli varojen. Välillä tuntuu, että koko kroppa tärisee.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa illan jatkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...