22.2.2018

22.2.2018

lauantai 3. heinäkuuta 2010

Lauantain kuulumisia

Tänään on lauantai ja 3. päivä heinäkuuta. Aurinko paistaa jälleen aivan pilvettömältä taivaalta ja asteita on nyt jo +19 ja luvassa vielä enemmän, huhhuh. No, mutta tämähän on vain Suomen kesää eikä se kuumuus kovin kauan aikaa kestä.

Sydämeni on niin surusta raskas...menetyksen päivä lähestyy ja sekös ottaa voimille. Mutta yritän purkaa tuntojani tänne, jotta jospa se hieman helpottaisi.

Olen miettinyt, että miten pärjään ilman näitä mussukoita. Olen elänyt koirien kanssa jo ainakin vuodesta 1989 lähtien, kun meillä on aina ollut hännänheiluttajia. Nyt tuntuu tosi pahalta, kun tietää, että enää ei voida ottaa pientä pentua, koska meillä on jo ikää sen verran paljon. Mutta toisaalta olemme suunnitelleet, että alamme matkustella, jotta sellaista ikävän tyhjiötä ei pääsisi meille tulemaan. Siispä, aina matkalaukku valmiina lähtöön! Ja ensimmäinen kohteemme siis on Haapsalun Terveyskylpylä, jonne aiomme lähteä jo tässä heinäkuussa. Ensi viikko saattaakin olla kiireinen ja sehän on hyvä asia se. Ensin on käytävä passikuvassa ja vietävä kuva passihakemukseen. Sitten on ostettava matkalaukku ja hyvä kassi ja joitakin uusia vaatteita ym. On myös kirjoitettava lista mitä pitää ostaa ja mitä ottaa mukaan reissuun.

Toinen kohteemme on suunnitelmissa Tukholma, jossa tapaan myös ihanan serkkuni. Kolmas kohteemme on sitten kaunis ja viehättävä Seefeld. Nämä kohteet pitäisi kokea vielä tämän vuoden puolella ja ensi vuonna sitten taas lisää suunnitelmia muihin kohteisiin tai vaikka samoihinkin. Mutta sitten olemme aina menossa!

Mutta palataanpas nyt tähän päivään. Minusta on niin kotoista, kun mussukat makoilevat tässä jalkojeni juuressa ja kuorsaavat niin kotoisesti. On sellainen turvallinen olo. Mutta elämä jatkuu ja kaikkeen tottuu, kun vanhaksi elää.

Nyt kuitenkin toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa päivän jatkoa ja pitäkää itsestänne huolta ja nauttikaa jokaisesta hetkestä ja pienistäkin asioista!

                    Tässä yhteiskuvat Justina ja Unelma...
                    ...ja tässä he nuolevat toisiaan...aina yhdessä...
              ...Justinan suloinen katse suoraan silmiin...
                   ...ja tässä Unelmakin katsoo enemmän kameraan päin...

Rakastan teitä Justina ja Unelma ikuisesti!

10 kommenttia:

  1. Kesäistä viikonloppua koko unelmakodin asukkaille!
    Otahan nyt paljon kuvia Unelmasta & Justiinasta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Tarina! Juu, pitää ottaa paljon kuvia vielä Justinasta ja Unelmasta! Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

    VastaaPoista
  3. Aivan kauheaa on luopua perheenjäsenistä, minä vieläkin muistelen kotonani ollutta koiraa, mun lapsuudesta 17-vuotiaaksi. Nyt vain tosin hellästi hymyillen kerron lapsenlapsilleni, kuinka ihana ja viisas koira oli.
    Täytyy vaan ajatella lemmikkien parasta ja mitä kaikkea tulee tilalle. Matkojen suunnittelu on kivaa, mekin lainaamme aina kohteesta kertovaa kirjallisuutta kirjastosta, paljon ennen matkaa.
    Se on oikeastaan suuri osa matkasta, se suunnittelu ja tutustuminen.
    Lämpimin ajatuksin leppoisaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Hilkka! Niinpä, kyllä tämä luopuminen ottaa kovasti voimille ja pulssikin hakkaa tuhattajasataa. Pää on jotenkin outo pönttö ja silmätkin katsovat ristiin. Ei jaksa yhtään mitään. Mutta jospa se tästä vielä helpottuisi, kun ensi viikko onkin tapahtumia täynnä. Tosi on, että viisaita nämä ovat todellakin, mutta siitä kerron sitten myöhemmin heidän muistokirjoituksessaan. Leppoisaa päivän jatkoa huitsin helteessä!

    VastaaPoista
  5. Mussukkasi ovat tainneet tottua kuvauksiin kun tietävät mihin täytyy katsoa kuvattaessa ovat niin luonnollisen näköisiä.
    Minulla on valokuva meidän elli-typykästä tässä tietokoneen vieressä ja päivittäin tulee sitä katseltua ja mielessä on aina.
    Lämmintä säätä teille toivottelen viikonlopuksi.

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi Tarikka! Juu, mussukkamme ovat tottuneet kuvauksiin aivan syntymästä asti, kun ovat omia pentuja. He osasivat poseerata jo pienenäkin. Niin, ei heitä voi unohtaa ikinä. Mukavaa viikonloppua sinne teille kaikille ja suukkoja nelijalkaisille!

    VastaaPoista
  7. Nauttikaa yhteisestä viikonlopusta ja toivotaan ettei siellä ole aivan liian kuuma. Liian lämmön saa lähettää vaikka tänne meille, meitä ei lämmin haittaa ;)

    VastaaPoista
  8. Kiitos Huopatossunen kommentistasi! yritän nauttia tästä viimeisestä viikonlopusta ja olen jatkuvasti heidän kanssaan. Huomenna vielä valokuvaan heitä. Minäpä puhallan tämän kuumuuden sinne teille. Huomenna on luvassa vielä kuumempaa. Onneksi te pääsette siellä nauttimaan järveen. Leppoisaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  9. Hyvä että ensi viikoksi on kaikenlaista tekemistä, pahinta on jäädä paikoilleen. Sinulla on paljon kuvia mussukoista, ja kun on aika on valmis siihen, voit vaikka kirjoittaa heidän tarinansa :)
    Puhallanpa minäkin lämpöä lähtemään Huopatossuselle, täällä on aivan liian kuuma!
    Hyvää illan jatkoa voimahalausten kera.

    VastaaPoista
  10. Kiitos kommentistasi, bemu! Näin ajattelinkin kirjoittaa heistä kaikista, eli nelikostamme, pitkän jutun vielä jonain päivänä. Puhalletaanpa yhdessä tämä kuumuus Huopatossuselle! Mukavaa illan jatkoa ja suukkoja Teemulle!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...