22.2.2018

22.2.2018

lauantai 7. elokuuta 2010

Lauantain kuulumisia

Tänään on lauantai ja 7. päivä elokuuta. Koko päivän on paistanut aurinko ja hellettä on ollut riittämiin. Vasta nyt illan suussa on taivas vetänyt pilveen ja ehkäpä on tulossa sadetta ja asteita on +22.

Minä en ole tänään jaksanut tehdä oikein mitään, mutta jotenkin on hyvin onnellinen olo, kun juhlat lähestyvät ja saan kantaa kauneinta morsiuskimppua mitä ikinä. Ainakin minä sieluni silmin voin nähdä sen kimpun valmiina jo nyt ja se on täydellinen. Onneksi on taitavia tekijöitä, jotka osaavat liittää yhteen kauniita kukkia ja lisukkeita ja timantteja, wau. No, kyllä tämä kolme viikkoa menee tässä piankin ja sitten jännitys vaan kohoaa. Vielä pitää mennä ottamaan hiuksiin väripläjäys ja sovittamaan tiaraa ja huntua, iiiik. Mutta onneksi sinne ei tule ihmisiä kuin Vilkkilässä kissoja, vaan tyydymme vähempään. Tosin kukaan harvalukuisista omaisistani ei edes tiedä tätä juhlaamme. Siellä on vain ja ainoastaan meille tärkeät ja rakkaat läheiset ja ystävät.

Nyt olen muuten saanut jo keltaisen villatakin kappaleet valmiiksi ja vain hihat puuttuvat. Mutta tällä hetkellä teenkin sinistä villatakkia, josta teen toista etukappaletta jo aika pitkällä ja toinen siis puuttuu sekä hihat. Kyllä ne siitä vielä valmiiksi tulee ennen seuraavaa reissua.

Tänään olemme hieman siivonneet eli rakkaani siivoaa ja minä sanon, minne mikin nukke tai esine laitetaan, koska pitäähän sitä aina niidenkin paikkoja vaihtaa.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa illan jatkoa ja nauttikaa elämästänne!

8 kommenttia:

  1. Voi että! Onhan ihana odottaa juhlia! ja juuri sellaisia, jossa läsnä on NE IHMISET, jotka itse sinne haluaa! Aikuisen ei onneksi tarvitse "velvollisuuden tunnosta" kutsua paikalle "turhia ihmisiä"
    Odotan kanssasi ja jännitän :)
    Oikein ihanaa lauantai-ehtoota sinne:)
    tuksu

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos kommentistasi tuksu! Niin, tuksu, tämähän on tavallaan "meidän kahden" juhla. Mutta onneksi rakas tyttärenikin on innolla kaikessa mukana.En millään malttaisi odottaa enää kolmea viikkoa, mutta onhan tässä vielä miettimistä. Pirkanmaalla raivoaa vaarallisen voimakas ukkosmyrsky, luin juuri lehdistä. Täällä ei sada ainakaan vielä ja asteita on +23. Oikein mukavaa illan jatkoa teille kaikille!

    VastaaPoista
  3. Mukavaa iltaa ja viikonloppua. Jännitys sen kuin tihenee :).

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Neferi! Juupa juu, jännitys nousee joka päivä, mitä lähemmäs päivä tulee. Aurinko paistaa ja elämä hymyilee muutenkin, vaikka kaipaus onkin kova. Mutta kukkakimppu on mahtava, sen uskon ja sen saatte sitten nähdäkin.
    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  5. Vai et ole jaksanut tehdä oikein mitään ja kuitenkin kaksi villatakkia valmistuu kovaa vauhtia :D.

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Niinpä, mutta kun koukku vaan lentää, vaikka en itse jaksakaan sitä paljon heilutella, hihihiii! Juu, toki kaksi kärpästä....ei kun villatakkia yhdellä iskulla. Leppoisaa sunnuntaita sinne teille kaikille!

    VastaaPoista
  7. Täälläkin jo vaaleanpunaiset silmälasit, tarttuu tuo herkkä romantiikka, näin vanhallekkin.
    Parhaat juhlat ovatkin, kun paikalla on rakkaat, läheiset.
    Meillä helle jatkuu, mutta mustaherukan poimintaan pakko suunnata. Alkavat jo kypsimmät tippua puskasta. Jos vaikka huomenna sadetta, kun säätiedote lupasi.
    Suloista sunnuntaita teille molemmille.

    VastaaPoista
  8. Kiitos kommentistasi Hilkka! Vai katselet sinä muailmoo oikein vaaleanpunaisilla silmälaseilla! Jestas, sentään, mieki haluun! Niinhän se on, että vanhakin nuortuu ja koukkuselkäkin suortuu ja kaikk on mielissään. Vai miten se nyt oli? Juu, vaaleanpunaista ja valkoista on teemana siunaustilaisuudessa ja kukkapuska on upea, uskon ma! Leppoisaa sunnuntain jatkoa teille molemmille!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...