22.2.2018

22.2.2018

perjantai 6. elokuuta 2010

Perjantain kuulumisia 6.8.2010

Tänään on perjantai ja 6. päivä elokuuta. Aurinko on paistanut jälleen koko päivän ja asteita on +24. Myrskyn jälkeen on poutasää...laulaa ihana Kari Tapiokin.

Tänään olimme Sittarissa ostoksilla ja hoitelemassa tärkeitä asioita. No, minä sain korviini uudet reiät ja nyt niissä on kauniit punaiset hoitokorvikset, joita pidän noin 2 viikkoa. Eli minä saan sittenkin siunaustilaisuuteemme ne ihanaiset vaaleanpunaiset helmikorvikset. Minullahan on teemana vaaleanpunainen-valkea. Me tilasimme myös kauniin morsiuskimpun, josta tulee todellakin kaunis. Muuta en paljasta siitä, vaan laitan sitten kuvia. Mutta makutuomarina toimi morsiuskimpussa kuten korviksissakin, kukas muu kuin rakas tyttäreni.

Mutta eipä tässä tänään oikein muuta ole tapahtunutkaan, joten pian marssin syömään. Niin toki häämarssikin on valittu jo mennen tullen ja samoin kahvittelupaikka on varattuna eli nyt pitäisi kaiken olla valmista suureen juhlaamme.

Nyt toivottelen teille oikein leppoisaa päivän jatkoa ja pitäkää itsestänne huolta!

10 kommenttia:

  1. Nyt kyllä uteliaisuuteni heräsi ja odottelen innolla kuvia.
    Onhan siinä paljon ihanaa suunnittelua ja järjestämistä.
    Jotenkin se ei ennen ollut tuo avioliiton siunaus tapana. Meilläkin pitkästi yli 30 vuotta yhdessä takana, vaan eipä ole tullut siunaus mieleen.
    Toki sitä aina jotenkin juhlistetaan, hääpäivää.
    Jään jännityneenä odottelemaan ja lupaakin laittaa paljon valokuvia....saamme me blogiystävätkin osamme teidän juhlasta.
    Ihanaista iltaa teille molemmille.

    VastaaPoista
  2. Oi! kuinka romanttinen postaus täällä olikin :) vaaleanpunaisen ystävänä mielenkiinnolla odottelen kuvia:)
    ja juhlaanne. Ihana juhla teillä varmasti on odotettavissa.
    Oikein mukavaa viikonloppua sinne
    tuksu

    VastaaPoista
  3. Kiitos, kiitos kommenteistanne Hilkka ja tuksu!Malttakaahan nyt vielä kolmisen viikkoa, niin sitten näette jotain...ja aivan varmasti laitan kuvia ja videopätkän tänne.Sen voin vain sanoa, että niistä tulee ikimuistoiset juhlat. Me haluamme elämäämme siunauksen ja nyt 10 vuoden kuluttua se on mahdollista toteuttaa. Oikein leppoisaa illan jatkoa! Vaaleanpunaista ja valkoista...trallallallallaa...Vaaleanpunaista illan jatkoa teille molemmille ja teille kaikille!

    VastaaPoista
  4. Minäkin jään odottamaan kuvia!
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Ihanaa juhlan odotusta. Hienoa kun saatte juhlia rakkatteinne kanssa :).

    VastaaPoista
  6. Kiitos, kiitos Huopatossunen! Onhan tässä jo juhlan tuntua, kun pitää muistaa kaikenlaista. Ja jännitys kohoaa, mitä lähemmäs ajankohtaa tulemme. Leppoisaa viikonloppua sinne teille ja lämmin halaus kaikille!

    VastaaPoista
  7. Juhlan odotus on ihastuttavaa aikaa.
    Mukavaaviikonloppua!

    VastaaPoista
  8. Kiitos kommentistasi Tarina! Meilläkin juhlat lähestyvät ja jännitys kohoaa! Leppoisaa viikonloppua helteistä huolimatta!

    VastaaPoista
  9. Mukavat juhlat tulossa teillä.
    Mielenkiinnolla odottelen kuvia.
    Meilläkin puuttuu vajaa vuosi 40:stä avioliitto vuodesta,lapset järjesti meille yllätys juhlat kun 30 vuotta tuli täyteen.
    Lämmintä viikonloppua.

    VastaaPoista
  10. Kiitos kommentistasi Tarikka! Juupajuu, kyllä niitä kuvia sitten tuleekin oikein roppakaupalla tänne, kun morsiuskimppuni on jo niin kaunis yli odotusten. Mutta maltappas vielä kolmisen viikkoa, niin sitten saat nähdä ja mahdollisesti laitan videopätkänkin tänne, koska se myös videoidaan.Mutta sitten ei kyynelehditä! Mukavaa illan jatkoa! Asteita nyt +22 ja pilvistä.

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...