22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 26. tammikuuta 2011

SIRUN AAMUN TOUHUJA VIDEOLLA 26.1.2011

Tänään on keskiviikko ja 26. päivä tammikuuta. Aurinko armas nousi taivaanrannan takaa ja sain sen hyvin vangittua kameraanikin. Asteita on -17, joten hrrrr, kylmää riittää. Mutta onneksi huomenna on taas lauhempaa ja voimme taas viedä pikkuisenkin ulos joksikin aikaa. Hieman vaikeampaa on toki näin talvella viedä pienokaista ulos, jotta ei kylmettyisi. Mutta kevättä kohti olemme menossa ja pikkuhiljaa hän tottuu ulkoilmaankin.
Sieltähän se aurinko armas nousi ja loistaa kilpaa pakkasherran kanssa.


Kyllähän sitä ajatukset lentää etelän aurinkoon, mutta nyt on pienessä ajassa tapahtunut jo niin paljon asioita, että kiirettä pittää ja mummin ja vaarin tossutkin tässä jo tanssahtelee eikä vaan hissuttele. Ja arvatkaapas mitä! Painoakin on jo lähtenyt alaspäin kuin lehmän häntä. No, kas kummaa, kun tuota hyötyliikuntaakin nyt tulee tuon pienen kullanmurumme kanssa. Välillä pyörryttää, mutta kun taas istahtaa välillä, niin johan tanssijalkaa alkaa taas napsuttaa.


Olen tänä aamuna kuvannut pienen touhumimmimme touhuja. Kyllä niitä on niin ihana seurata ja ottaa nauhalle muistoksi.


Nyt toivottelen teille kaikille, rakkaat lukijani, oikein aurinkoista pakkaspäivää ja nauttikaa jokaisesta hetkestä!


Muita kuvia ja videopätkiä löytyy muista blogeistani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...