22.2.2018

22.2.2018

lauantai 15. tammikuuta 2011

VÄLIAIKATIETOJA - KUUME NOUSEE...HUONO OLO

Minulla on edelleenkin erittäin huono olo ja en jaksa muuta kuin nukkua, vaikka en oikein pysty nukkumaankaan, kun nokka on tukossa (kova nuha), joten en pysty hengittämään. Mutta minua alkoi jälleen palella ja kuumehan se vaan nousee.

Pitäkää itsestänne ja toisistanne hyvää huolta!

Minä painun pehkuihin nyt! I am going to sleep just now! See you later!

4 kommenttia:

  1. Pikaista paranemista. Auttaisikohan höyryhengitys tai nenäkannu tuohon tukkoisuuteen, niin että saisit nukuttua paremmin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos kommentistasi Huopatossunen! Meillä kyllä ilmankostutin puhaltaa täydellä teholla. Mutta mikä on nenäkannu? Mukavaa päivän jatkoa! Pulssi hakkaa 92...102!!!

    VastaaPoista
  3. Voi sinua,kun piti sairastua,voimia ja jaksamista sinulle ystäväni♥,nuha ei ole niitä mukavia pidettäviä,eikä kuume.:(,toivotaan paranemista!
    Mukavaa sunnuntaita sinulle♥

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Tansku ystäväni! Enpä ole sairastanut näin kovaa flunssaa vuosikausiin!Mutta onneksi olen saanut levätä ja siitä kiitos rakkaalleni! Pulssi hakkasi 102, mutta nyt enää 88, joten kyllä minä tästä vielä nousen!Mukavaa sunnuntain jatkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...