22.2.2018

22.2.2018

maanantai 17. tammikuuta 2011

SALAINEN ARKKUNI AUKEAA...FLUNSSAKIN JO RAUKEAA...

Tänään on maanantai ja 17. päivä tammikuuta. Asteita on +2, joten tosi kovin heittelee, kun eilen oli -20 ja nyt on plus asteita. 
Mutta voi, miten kovin kaipaankaan lämpimään Teneriffan saarelle. Siellä sitä lämmintä riitti. Mutta ehkäpä vielä jonain päivänä...


Nyt on kuitenkin vaan taisteltava ja sinniteltävä täällä Pohjolan kylmyydessä.
Nyt on nokka tukossa ja tuppo nokassa, hehheh. Kyllä on kauhea tämä flunssa, jota en ole sairastanut vuosikausiin. Olen ollut aivan väsynyt. Kuumettakin on ollut ja kauhia nuha ja yskä ja kurkku kipeä ja sitten vielä tämä tulehdus, johon on onneksi ollut antibioottikuuri ja joka on vielä tepsinytkin. Mutta eipä ole helppoa ollut.

Minulla on vieläkin nuha, joten helpotusta ei ainakaan kovin paljon ole tullut. Mutta vielä se päivä tulee, että minä otan vuoteeni ja kävelen.
Eipä tässä nyt oikein muuta tule aivosoluihini, joten jatkan vielä lepäämistä ja otan suloisen Sirun kainalooni. Hänestä enemmän sitten myöhemmin.


Nyt toivotan teille kaikille oikein mukavaa ja turvallista viikon alkua!

8 kommenttia:

  1. Paranemsia sinulle Helena ja rapsutus Sirulle ♥
    Siis teillä on ulkonakin lämpöasteita, aikun kivaa.
    Meillä -6 pakkasta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi seijastiina ystäväni! Juu, lämpöasteitahan täällä on taas ja sitten tulee taas pakkasia. Kyllä se kevätkin vielä koittaa! Mukavaa ja turvallista viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Pikaiset paranemiset!
    Meillä pakkasta -4,8 mutta lunta saatiin ainakin 10cm

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi vesimiesneuloo!Tämä länsirannikko taitaakin olla ainoat plusasteiset paikat Helsingin seutua lukuunottamatta. Nuha on vielä, mutta vähitellen on helpompaa hengittää. Kyllä minä tästä vielä nousen! Mukavaa viikkoa ja Manulle suukkoja!

    VastaaPoista
  5. Kiitos, kiitos kommentistasi Huopatossunen! Kyllä se tästä vielä iloksi muuttuu!

    VastaaPoista
  6. Paranemisiin :), kyllä se Siru on kunnon antibioottia..

    VastaaPoista
  7. Kiitos, kiitos kommentistasi Neferi! Kyllä näin on, että Siru parantaa flunssankin! On hän niiin suloinen ja ihana! Laitan sitten taas kuvia jne. kun jaksan. Turvallista viikkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...