22.2.2018

22.2.2018

torstai 27. tammikuuta 2011

UNELMAKODIN KUULUMISIA 27.1.2011

Tänään on torstai ja 27. päivä tammikuuta. Aurinko on paistanut pilvettömältä taivaalta ja asteita on vain ihanat -2 astetta. Ihana keväinen päivä!


Tänään olin jälleen lymfahieronnassa ja kyllä se tekee hyvää, kun saa veren kiertämään. Ja joka ilta olen laittanut myös Aloe Vera voidetta jalkoihini ja kyllä on turvotuskin hävinnyt jonnekin muualle. Nyt tämä flikka saa nauttia ihmisenä olostaan, kun painoakin on lähtenyt pois peräti kolme kiloa kolmessa kuukaudessa eli kilo ja kuukausi. Ja silti olen todellakin syönyt hyvin ja paljon kasviksia etupäässä ja toki lihaa ja kalaa ja kanaa. Mutta näköjään se aurinko alkaa hymyillä vielä minullekin ja tässä iässä!


Olen myös kutonut tuota hartianlämmitintä aina välillä, kun pikkuinen nukkuu. Helmikuu onkin meillä tosi kiireistä aikaa, kun muutosten tuulet jälleen puhaltelevat leppoisasti.


Nyt kuitenkin toivottelen teille kaikille oikein mukavaa illan jatkoa ja pitäkää itsestänne ja toisistanne hyvää huolta!
                                   Mummi ja mummin kultavauva...
                                         ...tässä me hieman halitaan...
                                         ...ja tässä on mummin sormitutti suussa...
                           ...ja tässä me leikitään "tint tant Taneli...


Eikö hän vaan olekin niin suloinen?

8 kommenttia:

  1. On siellä mummulla syliteltävä :) Meilläkin puuhakas viikonloppu tulossa, kun lapstenlapset täyttävät tuvan:)
    Pääsee isi ja äiti heiltä käymään "oman reissun"
    Mukavaa viikonloppua sinnekin :)
    tuksu

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos kommentistasi tuksu ystäväni!Onhan se kiva helliä ja lelliä lastenlapsia ja tällaisia sylihauvoja! Aurinkoista päivän jatkoa! Täällä +3 astetta ja aurinko paistaa!

    VastaaPoista
  3. Ihana vauveli, näyttää onnelliselta kuten emäntäkin ♥♥
    Onnellista viikonloppua Helena ja perhe ♥

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiitos kommentistasi seijastiina ystäväni!Juupajuu, kyllä tämä mummi onkin niin huippuonnellinen!Oikein leppoisaa viikonloppua sinulle ja rakkaillesi!

    VastaaPoista
  5. Ihana hauveli teillä on ja sopii syliinkin toisin kun meidän iso hauveli.
    Minulla ei ole neuleet edistyneet kun olen koettanut maalata posliinia kotonakin kun tänä keväänä meiltä se ihanuus loppuu kun ope jää pois.
    Leppoisaa viikon loppua.

    VastaaPoista
  6. Kiitos, kiitos kommentistasi Tarikka! Juu, Siru on suloinen pieni vauveli, joka nauttii sylissä olosta. Mukavaa viikonloppua sinne teille kaikille!

    VastaaPoista
  7. Siru on suloinen hauveli!
    Rapsutukset ja silitykset pikkuiselle!!

    VastaaPoista
  8. Kiitos, kiitos kommentistasi vesimiesneuloo!Niinpä, suloinen pikku vauvelimme!
    Ihanaa vaan kun rakkaani sen minulle osti!Toki hän on meidän yhteinen ja hellimme häntä paljon. Leppoisaa illan jatkoa ja suukkoja Manulle!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...