22.2.2018

22.2.2018

tiistai 14. kesäkuuta 2011

BOM DIA!

Tänään on tiistai ja 14. päivä kesäkuuta. Aamu on sateen raikastama ja pilvinen ja asteita on +10. Siispä nauttikaamme tällaisesta "sopivasta" säästä ja näin voimme tehdä vaikkapa käsitöitäkin, jos on aikaa.


Minä ainakin nautin tällaisesta viileästä säästä, tottakai villasukat aina jalassa. Mutta toki ajatukseni kulkeutuvat väkisinkin kauas aavan meren tuolle puolen...siellä on aina lämmintä, sopivan lämmintä ainakin meille ja ihanat ihmiset odottavat meitä siellä joka päivä saapuvaksi heidän luokseen. Ja kyllä sekin aika vielä koittaa...mutta eipä siitä sen enempää, vaikka tosin haluaisin kertoa koko maailmalle iloisen uutisen, mutta...maltan vielä mieleni, jotta uteliaisuutenne herää eloon.


Eilen oli aivan upea, ihana päivä, kun saimme luoksemme ihanat, pitkäaikaiset ystävämme. Oli todellakin ilo ja onni ja autuus, kun on saanut tuollaisia ihania ystäviä. Kiitos, kun kävitte ja toitte meille iloa!


Mutta nyt toivottelen teille oikein mukavaa tiistai päivän jatkoa ja pitäkää itsestänne hyvää huolta!

4 kommenttia:

  1. Hienoa kuulla että lämpötilan lasku on helpottanut oloasi. Minä olen niin auringolla käyvä etten saanut eilen mitään aikaiseksi (no töissä sentään pakolliset) kun satoi ja oli niin kamalan kylmää :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Oloni on huomattavasti helpottunut ja olen kuin lentoon lähtevä pääskynen, joka lentää aavan meren tuolle puolelle. Kunpa pääsisin lentämään lintuin lailla...Oikein mukavaa päivän jatkoa ja pidähän itsesi lämpimänä!

    VastaaPoista
  3. Kyllä muutama sadepäivä tekee hyvää niin ihmiselle, kuin luonnollekin :)
    Oi, meillä myös haave elää lentää muille maille...vaan ensin pitää toipua polven kanssa käveleväksi.
    tuksu

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi tuksu! Minnekäs kauas te suunnittelette lentää? Toivottavasti polvesi paranee pian...parannuspuhallus sinne naapuriin! Lentosuukkoja teille kaikille!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...