22.2.2018

22.2.2018

maanantai 13. kesäkuuta 2011

SATEINEN JA VIILEÄ PÄIVÄ, HURRAA...HURRAA... HURRAA

Tänään on maanantai ja 13. päivä kesäkuuta. Juuri nyt taivaasta putoaa vettä, joka ropisee ikkunalautaan. Asteita on +11, joten on helppoa hengittää. Eilen ropisi rakeita, jotka pomppivat kivasti ikkunalaudalla ja maassa. Sitten kuului Ukkosen Herran jylinää, joka kesti ja kesti ja siirtyi kauemmas ja palasi takaisin, mutta sitten viimein meni menojaan. Nyt on luvassa ainakin parisen viikkoa sateista ja viileää. No, viileää saakin olla, sillä sitä minä ainakin kaipaan, mutta sateita ei tarvisi tulla jokaikinen päivä. Sateella ei ole kiva olla reissussakaan, kun kastuu, jos kävelee ulkona. Vaikka aurinkohan se kuivaa minkä kesäinen sade kastelee.


Me saimme hymytyttömme yökylään Mummilaan ja tänään palautamme hänet kotiin. On aina niin mukavaa, kun lapsenlapset käyvät yökylässä ja se kummasti piristää elämäämme.


Tänään olemme hieman siivonneet ja suorineet paikkoja kuntoon, kun saamme pitkäaikaisia ystäviämme kakkukahville. Onpa ihanaa nähdä teitä, rakkaat ystävät! Olemmehan kirjoitelleet päivittäin jo 7 vuotta ja nyt tämäkin asia toteutuu tänään. Ja eräs toinen hyvin rakas asia toteutuu tammikuussa, jeee. Mutta siitä sitten aikanaan!


Mutta nyt toivottelen teille kaikille kylässä kävijöille oikein mukavaa ja turvallista viikon alkua! Nauttikaa sateen raikastamasta ilmasta, jota on niin helppo hengittää, nuuuuh, aaaah!

8 kommenttia:

  1. Jep, ukkonen paukuteli kunnolla eilisehtoona ja nyt on ihastuttavan viileää.
    Mukavaa alkanutta viikkoa myös Sirulandian väelle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Tarina! Nyt on tosi ihanan viileää ja hyvä hengittää! Leppoisaa päivän jatkoa vai olikos sinulle se loma jo alkanut, jos oikein ymmärsin! Siis ihanaa loman alkua!

    VastaaPoista
  3. Voi kun meilläkin sataisi, luonto tosiaan kaipaa vettä. Vaan meillä on vain kylmää ja pilvistä eli ei yhtään minun sääni :D

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Niinpä, kyllä luonto kaipaa vettä. On niin raikasta nyt ja vielä pitkään. Mukavaa päivän jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  5. Satoi se meilläkin mutta niin mitättömän vähän,onneksi viileni ettei hikoilla tarvitsisi.
    Ukkosta ei täällä kuitenkaan ollut.
    Aurinkoista alkanutta viikkoa.

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi Tarikka! Juu, onneksi on viileää ja luvassa jatkossakin. En minäkään kaipaa helteitä, joten tällaiset säät ovat mannaa! Mukavaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  7. Täällä oli ukkonen ja vesisade eilen ja tänäänkin sade on ikkunoihin ropissut, ja mittarissa kymmenkunta astetta, on niin mukava vaihteeksi olla kun ei kokoajan hiota ja jaksaa tehdäkin jotain. Sain juuri huushollihommat valmiiksi ja nyt käsitöitten pariin illaksi :) Mukavaa alkanutta viikkoa ja hyvää vointia teille toivottaa Hilima

    VastaaPoista
  8. Kiitos kommentistasi Hilima! Nyt jaksaa todellakin tehdä vaikka käsitöitäkin, kun on viileää nyt ja vielä jatkossakin. Oikein ihanaa viikkoa sinulle ja kaikille rakkaillesi!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...