22.2.2018

22.2.2018

lauantai 11. kesäkuuta 2011

HELLETTÄ...HELLETTÄ... HELLETTÄ...

Tänään on lauantai ja 11. päivä kesäkuuta. Aurinko on hellinyt meitä jo pitkään ja hellettäkin riittää joka lähtöön. Asteita on tällä hetkellä +26, mutta siitä se vielä lämpenee +30 asteeseen. No, kyllä se hellekin vielä hellittää, kun luvassa on jo ensi viikolla paljon viileämpää ja sadettakin saamme, joka onkin jo toivottua. 


Minulla ainakin oli viime yö tosi vaikea, kun en voinut kunnolla hengittää. Mutta aikani toittaroituani ja juotuani tarpeeksi vettä, niin hengitykseni alkoi rauhoittumaan ja pääsin nukkumaan. No, tänään on myös kuuma, kun ulkona on liki +30 astetta ja täällä Suomessa on asunnot niin lämpimiä, että talvella tarkenee ja kesällä on kuuma. Toisin on talot rakennettu tuolla aavan meren tuolla puolen, vaikka siellä on kuumaa koko vuoden, niin asunnot siellä on viileitä. Ja useimmissahan siellä on ilmastoinnitkin. Täällä ilma seisoo eikä mistään tule raikasta ilmaa ja joutuu hengittämään kuin kapakala kuivalla maalla. Mutta sellaistahan se elämä on, että talvella täällä on kovat pakkaset, tuiskut ja liukkaat kelit ja kesällä on taas liian kuuma.


Huomenna on helluntai ja jos ei ole heilaa helluntaina, niin ei ole koko kesänä, sanoo vanha kansa. No, onneksi on oma kulta vieressä eikä tarvi etsiä heilaa edes helluntaiksi.


Mutta nyt toivottelen teille oikein mukavaa päivän jatkoa ja odotellaanpa viileämpiä päiviä!





2 kommenttia:

  1. Ikävä että joudut kärsimään liian lämpimästä. Muistan aina teitä helteistä kärsiviä kun itse istun auringossa nauttimassa lämmöstä :) Minun ei vain kertakaikkiaan ole liian kuuma :0

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Huopatossunen ja lämmin halaus sinulle kauniista ajatuksestasi! Onneksi huomenna on jo viileämpää ja sitten jatkossakin. Mukavaa hellepäivää sinulle ja nautihan vaan auringon lämmöstä!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...