22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

LANKOJA...LANKOJA... LANKOJA.. .NIITÄ PITÄÄ OLLA...

Tänään on keskiviikko ja 1. päivä kesäkuuta. Aurinko paistaa ja linnut laulavat ja mittarimme näyttää jo näin aamusta +20 astetta ja luvassa on +28 astetta, huhhuh. Mutta onneksi täällä sisällä on ainakin viileämpää kuin ulkona ja minähän pysyttelenkin sisällä, niin on turvallisempaa.


Eilen vietimme lapsenlapseni ala-asteen päättäjäisiä ja kyllä oli ihanat päättäjäiset. Lapset esiintyivät niin loistavasti ja oli niin ihana koulu, että enpä ole koskaan nähnyt noin mahtavaa koulua. Mutta jokaisen on jätettävä ala-aste taakseen ja siirryttävä elämässä jälleen yksi askel eteenpäin ja nyt hän syksyllä aloittaa yläasteen. Toisella lapsenlapsellani on yläasteen päättäjäiset lauantaina ja hänkin siirtyy askeleen eteenpäin elämässä, kun siirtyy jo lukioon. Menemme toki myös hänen juhliinsa, joka sekin on aivan mahtava, tiedän sen. Kyllähän nuo lapsenlapset kasvavat nopeasti. Vastahan he olivat pieniä vauvoja, joita syötin ja pesin ja puin. Nyt he jo auttavat mummia niin paljon. Kiitos teille, rakkaat lapsenlapseni, että olette enkeleitä ja veditte mummin ja papan haudasta! Kiitos, että olette elämässäni!


Eilen myös saimme tehtyä inventaarion langoille. No, tuumasta toimeen, rakkaani kantoi laatikoita sängyn päälle ja minä humpsautin niitä nurin vuoron perään. Ja huhhuh, onko niitä vieläkin noin paljon! No, ei oikeastaan niitä ole paljon, kun se vaan näyttää siltä!
                      Tässäpä minun pieni lankavarastoni tällä hetkellä...
...ei todellakaan ole paljon lankoja, vaan se vaan näyttää siltä...
                             ...keskeneräinen keltainen villatakki, puuttuu hihat...
         ...keskeneräinen virkattu sininen villatakki, puuttuu hihat...
.keskeneräinen Heidin villatakki, puuttu hihat ja toinen etukappale...
  ..hiha rakkaani takkiin, joka kesken ja toinen vielä puuttuu...
 ...kynsikäs, josta toisesta puuttuu vielä kuvio ja peukalokiila...
...keskeneräinen huivi, josta ei puutu paljon...


Jaahas, tässäpä ne olivatkin sitten ne keskeneräiset työt...joten voisi laulaa "keskeneräisiä töitä...valvottuja öitä..."


Juu, ja eilen sain tietää veriarvojen tuloksetkin, mutta ei mitään ihmeellistä, mitä nyt valkosolut olivat koholla, mutta kuukauden kuluttua uudet kokeet, että sillai. Niin ja särkylääkkeitä pitää vaan syödä enemmän, jotta särkyä ei tunnu ja elämä sujuu paremmin. Sujuuko elämäni paremmin, jos syön särkylääkkeitä, joka pitää väsymystä myös yllä? Voisinhan toki sitä kokeilla, mutta kun en ole mikään tablettien nielijä, vaan otan vain joskus, hyvin harvoin ja sinnittelen tässä päivästä toiseen. Mutta silti pyrin nauttimaan jokaisesta hetkestä, mitä minulle annetaan.


Mutta nyt toivottelen teille oikein leppoisaa keskiviikkoa ja huomennahan onkin taas pyhäpäivä, kun on Helatorstai.

6 kommenttia:

  1. On siinä lankakerä poikineen :). Hyvä että on muutama keskeneräinen joita voi sitten fiiliksen mukaan jatkaa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! No juu, onhan sitä muutamia lankakeriä! No, juu, onhan se tietty hyvä, että on keskeneräisiäkin, mutta kun ei oikein tiedä, mistä alkaisin jatkaa... OIkein leppoisaa hellepäivää sinne teille!

    VastaaPoista
  3. Sinä sait jo lankavaraston järjestykseen, minä vasta suunnittelen.
    Tuntuu, ettei aika riitä mihinkään.
    Noi pihahommat ne eniten aikaa vievät. Mutta kun keväällä ahertaa, saa loppukesän istua ihaillen pihaterassilla, käsitöitä väkertäen.
    Oikein lokoista pyhien aikaa teille molemmille.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Hilkka! No, juu, saimme eilen kaikki järjestykseen, kun on kuitenkin sen verran vähän näitä lankoja. Mutta lisäähän saa kaupasta, jos tarvitsee. Ihanaa päivän jatkoa, leppoisaa Helatorstaita ja mukavaa viikonloppua sinne teille molemmille!

    VastaaPoista
  5. NIin.. niinhän se vaan näyttää.. ja kun ne saa järjestykseen niin näyttää vielä paremmalta. Minulla olisi tuo inventaario vielä edessä.
    Ja kivoja töitä sinulla on valmistumassa :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi Sari! Nyt on kaikki onneksi jo järjestyksessä ja ainakin suunnilleen tiedän, mitä missäkin on. Ja virkatun villatakin hihakin on edistynyt jo kivasti, joten kyllä se siitä vielä iloksi muuttuu. Leppoisaa Helatorstaita sinulle!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...