22.2.2018

22.2.2018

torstai 1. syyskuuta 2011

56 PÄIVÄÄ...! VANHA ON VANHA JA SIITÄ EI PÄÄSE MIHINKÄÄN...

Tänään on torstai ja 1. päivä syyskuuta, torstai on toivoa täynnä. Metsässä ei liikahda lehtikään, on luonto kuin kuollut se ois...näin tosiaankin on. Aivan hiljaista kuin tyyntä myrskyn edellä. Asteita on vain +11 ja luvassa on sadettakin.


Meillä on taas yksi päivä vähemmän matkaamme ajatellen ja jännitys kohoaa ja kiireet lisääntyvät. No, sehän ei pidä paikkaansa, sillä ei meillä ole kiireitä ja siksi me sulaudummekin niin hyvin Espanjaan. Toiset juoksevat pää kolmantena jalkana aina paikasta toiseen ja on tekemistä sitä ja tätä ja tota. Mutta meillä ei ole kiirettä. Tämä aamukin on ollut niin rauhallinen. Siru heräsi puoli kuuden aikaan, mutta kun otin hänet syliini ja nostin sänkyymme, niin hänhän jatkoi siinä meidän välissä uniaan vielä pitkään. 


Minä kokeilin jo tuota uutta Bloggeria, mutta apua, kiireesti vaan pois sieltä. No, kyllähän minä päivitin Helenan Ihana Elämä-blogini, mutta en oikein ollut oma itseni päivittäessäni. Tämä on hyvä päivitys tapa ja tästä en vähällä ainakaan luovu. Kun tähän on tottunut, niin tästä pidän kiinni. Toki voin aina välillä kokeilla ja hissukseen tutustua siihen uuteenkin. Johan minä laitoin sinne videopätkiäkin ja onnistuihan nekin, mutta jotenkin en tykkää siitä.


Mutta tänään on torstai ja toivoa täynnä. Niinpä sähköpostiini tupsahti viesti, jotta uusi läppärimme on nyt postitettu eli voipi tulla huomennakin jo. Ihanaa, pääsen viikonloppuna räpeltämään sitä, jeee. Siinä on nyt se isompi näyttökin, joten näen siitä paremmin. Ja onhan se tärkeä yhteydenpitoväline Espanjassakin, kun sillä maksamme laskut ja pidämme yhteyksiä tänne Suomeen.


Ajattelin laittaa tänne ensin jonkin kuvatuksen, mutta toisaalta nyt haluankin laittaa kauniin kappaleen Äidin sydän, joka minusta sopii laulettavaksi yhtä hyvin nyt kuin vain äitienpäivänä. Ja toinen syy on, että youtubessa tätä on katsellut yli 3000 ihmistä ja se on meille paljon. Siispä tämä kappale sopii juuri nyt, kun olemme lähdössä kotimaastamme pois ja haluamme jättää teille kaikille pienen, kauniin viestimme.
Nyt toivotan teille kaikille oikein mukavaa torstai päivän jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Sirulandiassahan on tapahtunut vaikkas ja mitä.
    Mahtavia villatakkeja olet tehnyt syysviimojen estäjäksi ja soitto on soinut iloisesti.
    Matkakuumettakin pukkaa ... pian päivät vierivät.
    Mukavaa syksyn alkua!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Tarina! Juu, kuten tiedät, niin Sirulandiassa tapahtuu aina kaikenlaista yllättävää! Juu, ja villatakit on otettava mukaan Espanjaan. Päivät vierivät nopsaan ja pian on lähtömme hetki tullut...Mutta raikasta syksyn alkua sinulle!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...