22.2.2018

22.2.2018

lauantai 27. elokuuta 2011

MATKAKUUMETTA... JÄNNITYSTÄ ELÄMÄÄN...JUHLIA...JUHLIA... AINA VAAN

Tänään on lauantai ja 27. päivä elokuuta. Aurinko paistaa siniseltä taivaalta ja puut alkavat olla jo värikkäitä yksi toisensa jälkeen. Asteita on +26! Mutta todennäköisesti tällainen lämpötila tietää ukkosta.


Me täällä papan kanssa suunnittelemme jo matkaamme ja matkavarustuksiamme, kun kuitenkin olemme siellä ainakin sen 5 kuukautta...ja kuka tietää vaikka kauemminkin. Olemme jo aika hyvin tutustuneet paikkaan ym. netin kautta. Aiomme siellä kierrellä ja kaarrella pitkin ja poikin maaseutuja ja kaupunkeja. Tiedän vain, että ihanaa on lähteä!


Eilen sain papan sukat valmiiksi, mutta unohdin laittaa niitä tänne, kun laitoin ne jo tuonne käsityöblogiini, jonne aion kerätä käsitöitäni aiemmin ja tästä eteenpäin. Se on täällä Helenan käsityöt
Mutta toki voin laittaa muutaman kuvan tännekin, kun ne on aivan tavalliset sukat 7veikasta ja papan valitsema väri oli farkunsininen.


Lankaa jäi vielä sen verran, että kun yhdistää jotain muuta 7veikkaa, niin taas tulee sukat.


Mutta nyt juhlimme jälleen. Ai, että mitä me taas juhlimme? No, juhlimme siunausjuhlaamme, joka oli huomenna vuosi sitten, sitten on Heidin tulo juhla meille syyskuussa, lokakuussa on kihlajaisjuhla, yhdessäolojuhla ja hääpäiväjuhla ja tietenkin tämä "11 vuotisen yhdessäolomme kunniaksi häämatkamme" tänne Espanjaan. Ainahan sitä on juhlittavaa vaikka pienenpienistäkin asioista. Niin ja ehtiihän tuo pienokainenkin jo täyttää 11 kuukautta ja 1 vuoden ja sekin on lokakuussa. Mutta nyt juhlimme Sirulandiassa näitä kaikkia juuri tänään ja huomenna. Kolme koneellista on pyykkiä pesty ja kuivumassa ulkona, koska on näin hieno ilma kuivattaa niitä ulkona.


Sitten se keltainen Palma-villatakki on aivan valmis ja jos muistan, niin kuvaan vaikka huomenna yhtäaikaa Sirun kanssa. Nyt viimeistelen virkattua, sinistä villatakkia, johon virkkaan reunuksen ja kauluksen ja huolittelen sen. Sitten seuraavaksi otan käsittelyyni hartianlämmittimen, josta siis puuttuu vain nauha ja päättely. Mutta nyt on Duracelikin toiminut hyvin viimeisen antibootin jälkeen, kun verensokerini on 5...6 välillä ollut ainakin tänään. Mutta minähän syön niin vähän ja vain ja ainoastaan vihanneksia...vihanneksia keitettynä...raasteena...tuoreena. Näin ollen voi välillä nauttia makeanhimon taltuttamisestakin ja syödä kakkua ja Marabouta näin monen juhlan kunniaksi.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa ja nauttikaa pienistäkin onnenpipanoista!


Lopuksi vielä laulun sanoin "Jänis istui maassa torkkuen...hyppää pois nyt jänönen!
Tämä jänöjussi, pikku pupunen, oli pihallamme ja söi ruohoa ja pappa sai hänetkin kuvattua muistojen albumiin.

6 kommenttia:

  1. Pappa saa kauniit sukat!
    Hyvää viikoloppua!
    Sirulle rapsutuksia!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos vesimiesneuloo kommentistasi! Mukavaa viikonloppua myös sinne teille!

    VastaaPoista
  3. Sinulle ja mahtavalle blogillesi on POKAALI! Hae se blogistani ja laita kiertoon :)
    tuksu

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiitos, tuksu ystäväni pokaalista! veit jalat altani! Olen niin hämilläni ja toki onnellinen! Kiitos, kiitos ja lämmin halaus sinulle!

    VastaaPoista
  5. Hienot sukat olet tehnyt papan jalkoja lämmittämään :) Iloinen elämänasenteesi on aivan ihastuttava. Jaksat vastoinkäymisten keskelläkin iloita ja juhlia.

    VastaaPoista
  6. Kiitos ihanasta ja mieltälämmittävästä kommentistasi Huopatossunen! En sinua unohda Espanjassakaan!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...