22.2.2018

22.2.2018

lauantai 3. syyskuuta 2011

SIRULANDIAN KUULUMISIA JA LOMAN ODOTUSTA

Tänään on lauantai ja 3. päivä syyskuuta. Niin ne päivät vaan kuluvat sukkelaan ja joulukin lähenee ja sitä ennen toki meidän lentomme Espanjan lämpöön. Asteita on +13, mutta ilma on niin raikas ja kuulakas.


Tänään on ihana päivä, kun Hymytyttö ja Kultapoika tai Kultatyttö ja Hymypoika, miten vain, tulivat mummilaan. Nyt on touhuttu kaikenlaista ruuanlaitosta pirtelön tekoon asti. Hymytyttö laittoi nakkikastikkeen ja perunoita keitteli ison kattilallisen ja oli niin hyvää. Sitten välipalaksi hän teki pirtelöä ja kyllä se maistui mahtavalta kymmenien vuosien jälkeen. Pappa keitti kahveet vielä päälle, niin vatsani oli ravittu. No, nyt he kaikki lähtivät lenkille ja minä jäin taas tänne yksikseni koneeni ääreen. Otinhan minä pienet (2 t) päiväunetkin tässä välillä ja pappa pelasi lasten kanssa jotain muistipeliä. Olin unessa, mutta aina välillä kuului kova hihkunta, kun joku voitti. Nopeasti on taas tämäkin päivä mennyt lasten kanssa ja he lupasivat tulla vielä useamminkin meille tekemään ruokia ja kaikkea hyvää. Ihanaa, kun vanhimmat lapsukaiseni ovat jo noin isoja ja ovathan nuorimmatkin tai nuorin on jo esikoululainen.


Siru on elementissään, kun tutut rakkaat saapuvat hänen luokseen mummilaan.  Ja kyllä siinä riittää suukottelemista. On turvallista jättää Siru heidän luokseen 5 kuukaudeksi, sillä ei Siru meitä unohda ja jälleennäkemisemme on mahtava. Siru on sosiaalinen ja hellä luonteinen ja ystävällinen kaikille.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa ja pitäkää itsestänne ja toisistanne hyvää huolta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...