22.2.2018

22.2.2018

maanantai 14. marraskuuta 2011

NELJÄ PÄIVÄÄ ILMAN NETTIÄ...HUI, KAUHISTUS ...JA SUKKAAKIN PUKKAA...

Tänään on maanantai ja 14. päivä marraskuuta. Olemme nyt asustelleet täällä jo yli kaksi viikkoa. Tänään on ollut enimmäkseen pilvistä, mutta asteita on ollut +23, joten hyvin tarkenee syödä ja juoda latteet terassillakin vielä.


Me olemme olleet täällä "motissa" melkein neljä päivää, kun nettiyhteys ei ole toiminut. No, me suomalaisethan olemme tottuneet, että netti yhteys toimii silmänräpäyksessä. Perjantaiaamuna tämä nettiyhteys sanoi sopimuksensa irti, vaikka olimme vasta pari viikkoa sitten maksaneet 50 euroa. Kas, kun luulo ei ole tiedon väärtti! Me nääs luulimme, että se kestää kuukauden ja sitten taas uusimme sen ja maksamme 20 euroa lisää. No, tänään vasta sitten selvisikin, että nettiyhteys pitääkin aktivoida nyt ja maksaa 20 euroa, jotta netti toimisi. No, tuumasta toimeen, me teimme niin ja kävimme maksamassa ja kas, kummaa, nythän tämä taas toimii ainakin jonkun aikaa. Eli täällä meillä on nyt tällainen yhteys, jotta aika kuluu aivan kuin Prepaid kännykällä soitettaessa.


Mutta onhan täällä mennyt aika hyvin, kun olemme molemmat käyneet pienen flunssan läpi ja sitten iski mokoma iskias minuun ja nyt se on sitten iskenyt mieheeni, joten kyllä me näistä pikkuisista harmeista vielä selvitään ja meillähän on aikaa yli 4 kuukautta vielä.


Nytpä on ollutkin aikaa sitten kutoa sukkia ja omani sain jo valmiiksi asti ja heti aloitin tyttärelleni sukkia. Ja lankaakin on vielä moniin sukkapareihin, kun täältä ei kuulemma saa villalankaa, vaan ainoastaan sekoitelankoja. No, minulle nekin toki kelpaavat!


Kuvasin nämä sukat tänään tuossa terassillamme ja ilman auringon paistetta, joten kirkkaat värit ovat kirkkaita.
Tällaiset polviin asti ulottuvat sukat kudoin ja kymmenen eri väriä...
...eikä kirkkaatkaan ilman mustaa raitaa niin kirkkaita ois...
...ja kantapään tein puna-mustaksi...
...ja tässä kudon rakkaalle tyttärelleni sukkia pienin raidoituksin...
...ja kantapäästä tulee lappapuuro-valkoinen silmukoin.


Ja tässä vielä kaunis lintumme, joka laulaa kauniita vihellyksiään täällä antennien päällä.


Nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa illan jatkoa ja hyvää yötä!

2 kommenttia:

  1. Mustarastasko sinne on lennähtänyt teitä ilahduttamaan? Mukava kuulla että olette selvinneet flunssasta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Saattaapi olla mustarastas,joka kauniita vihellyksiään lurittelee! Mukavaa viikon jatkoa sinne teille! Pikku pakkasta näyttää siellä Suomessa olevan ja täällä +25 astetta!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...