22.2.2018

22.2.2018

maanantai 27. helmikuuta 2012

AURINKOISTA MAANANTAITA

 Tässä näkyy Suolajärvi ja toisella puolen on kaupunki, Torrevieja...
 ...kevään kukkia...
 ...ja tässä suloinen hauveli portin toisella puolen katselee ja kuuntelee...
 ...mitä hänelle puhutaan...ja vihdoinkin hän katsoi suoraan kameraan...wau...hän oli iso...

 ...ja kauniita pilvenhattaroita leijui eilen sinisellä taivaalla...
 ...lähistöllä oleva kappelin puisto...
 ...ja kaunis Kappeli...
 ...ja hieman katunäkymiä...
 ...Kappelipuiston kasveja...

Tänään on maanantai 27. päivä helmikuuta ja on alkanut uusi viikko ja pian loppuu tämä helmikuukin. Niin se on vaan talvi taittunut Suomessakin ja mehän ei olla tiedetty tästä talvesta kuin sen, minkä lehdet ja kuvat kertovat. Meillä on siis tämä talvi mennyt aivan loistavasti ja olemme säästyneet sairauksiltakin. Siispä nyt jo mietimme ensi talvea missä olisimme mieluummin. No, mutta senhän jokainen varmasti arvaakin, että kyllähän sitä jo tässä iässä kaipaa sitä lämmintä jo särkevien jäsenienkin puolesta. Täällä ei särkyjä ole ja on paljon virkeämpi kuin koto Suomessa. Siispä, onko siinä enää vaihtoehtoja kumman valitsee ensi talveksi...kylmä Suomi vaiko lämmin Espanja!
Mutta tänään on aamu auennut hieman pilviverhossa ja aurinko armas kurkistelee vain sieltä pilvien raosta. Toivottavasti hän pääsee sieltä vielä lämmittämään meitä, kun ajattelimme lähteä kohti kaupunkia. Mutta pitääkö se ajatus jättää eli siirtää huomiseksi, jos huomenna olisi lämmintä enemmän. No, eilen saimme nauttia jo +25 asteen lämmöstä, mutta kun kaikki päivät eivät ole samanlaisia.
Minulla taitaapi olla jo stressi, kun pitäisi ...kutoa sukkia...virkata tuota mekkoa...ja tehdä yhtä sun toista, mutta tässä minä vaan makoilen läppärini ääressä ja jalat turpoavat kuin pullataikina. No, enpä ole saanut kenkiä jalkaani Brasiliaan menon lennon jälkeen enkä saa vieläkään. Mutta vetäisen Purosukat jalkaani ja sipsuttelen niillä pitkin katuja ja mantuja. Kyllähän nämä jalkani tästä vielä hyväksi tulevat, kun pidän niitä aina välillä ylhäälläkin.
Mutta päivät vähenevät ja kotiinpaluustressikin jo painaa päälle, kun ei haluaisi lähteä...vaikka onkin koti-ikävä...mutta silti...
No, nyt pitänee vain ryhdistäytyä ja ajatella, että hetken olemme kotona ja sitten taas kesän jälkeen saavumme tänne kotiin ja saamme jälleen nauttia Välimeren aalloista ja tuoksusta.
Nyt kirjoittelen tätä offlinessa, koska täällä Espanjassa on kallista tämä nettiyhteys, jos ei ole kiinteää nettiyhteyttä ja senkin saan vain jos on yli vuoden asuminen. Mutta aikansa kutakin ja maassa maan tavalla!
Nyt laittelen tänne joitain kuvia ...keväisiä kuvia...täältä Torreviejasta, joita siis eilen nappailin.

Tässä kaunista palmukujaa...

...kauniit kevätkukat kukkivat jo...
Hupsista vaan, kun nuo kuvatkin tupsahtivat tuonne alkuun, vaan eipä tuo taida haittaa!

Ja tässähän komeilee komea kaktus.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Reippaita retkiä ja mukavia päiviä sinne Espanjan taivaan alle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos kommentistasi Tarina! Täällä aurinko paistaa ja linnut laulaa ja suvituuli soi! Aurinkoista(?) pyrypäivää sinne Suomeen!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...