22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

INHOTTAVAT MÄKÄRÄISET...

Tänään on keskiviikko ja 11. päivä heinäkuuta. Päivä on ollut pilvinen ja sadettakin on saatu aina välillä. Asteet ovat siinä +18 tuntumassa.
Tänään on ollutkin oikein touhun päivä, josta emme tienneet aiemmin mitään, tai no, toki minä aavistelin sitä jo sunnuntain jälkeen. Niin, olimme viime sunnuntaina ihailemassa Suomen kesää ja kyllä olikin kaunista. Mutta heti kun pääsimme kauniiseen lehtipuiden katveeseen, niin eikös nuo hirmuiset sotajukot, helikopterilentäjät, mäkäräiset hyökänneetkin minun kimppuuni. Ja neljätoista puremaa sain laskettua jaloistani ja käsistäni. Tämä on kyllä ennätys näin yhdellä kertaa! Miksi ne kohdistivat itsensä juuri minuun ja kanssani oli kaksi muutakin henkilöä? No, mutta minä sain kärsiä kovasta kutinasta sunnuntaista asti. Viime yönä en paljon nukkunut, kun jalkojani poltti ja kihelmöi. Ei auttanut kuin työntää jalkani kylmään veteen ja sitten laittaa voidetta päälle, joka hieman rauhoitti. Mutta tänään oli turvauduttava lääkärin apuun. No, saimme ajan ja ensin menimme sairaanhoitajan luokse ja sitten lääkärin, joka määräsi labraan ja sitten taas lääkäriin, jotta saimme tietää labratulokset. Onneksi ei ollut tulehdusta, vaikka pahalle näyttääkin. Siellä vierähti sitten pari tuntinen, jonka jälkeen sitten kauppaan ja apteekkiin ja sitten kotiin. No, nyt se aurinkokin jo näyttäytyy ja katselen sitä täältä omasta Väinönlinnastamme. Sain lääkäriltä antihistamiinia, joka pitäisi sitten helpottaa tätä tuskaa.

Aikamoisen turvoksissa on nilkkani kuin koko jalkani, joten jospa tämä antihistamiini nyt auttaisi siihenkin. Kenkiähän en saa nytkään jalkaani ja pitäisi vielä käyttää tukisukkia, ehei, ei mene.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa päivän jatkoa ja olkaahan varovaisia mäkäräisten kanssa!

4 kommenttia:

  1. Voi sinua raukkaa. Kyllä näyttää pahalta. Toivottavasti lääkkeet auttavat pian :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Pahantuntuinen on varsinkin tämä vasen jalkani. Otan vielä illalla antihistamiinin, jos saisin sitten nukkua paremmin. Kun olen vaan niin allerginen, että ulos ei voisi kesällä mennä. Mukavaa illan jatkoa sinne teille kaikille!

      Poista
  2. Mäkäräiset ovatkin olleet oikea riesa, täällä myös jalat syöty...onneksi vältyin tällä kertaa noilta turvotuksilta. Kyllä ne lääkkeet auttavat, onneksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Neferi! Juu, otin eilen kaksi antihistamiinia ja kääräisin monta kertaa yössä jalkani kylmään veteen kastettuun pyyhkeeseen ja se on auttanut, mutta hydrocortison ei sopinut. Tänään olenkin vain nukkunut...nukkunut ja nukkunut ja syönyt. Mukavaa päivän jatkoa sinulle! Täällä taas satelee!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...