22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 22. elokuuta 2012

UUSI PÄIVÄ JA UUDET KUJEET

Tänään on keskiviikko ja 22. päivä elokuuta. Yöllä on sade tiputellut tippojaan ikkunalaudalle, joten musiikkia sekin. Jospa se päivä tästä kirkastuisi vielä. Asteita on +16, joten aivan raikas syksyntuntuinen päivä tulossa.

Pappa keittää kalakeittoa, kun alkoi tekemään mieli niin hyvää kalakeittoa ja paljon tilliä pinnalle, njam. Se on aivan pian valmista.

Tänään voisimme siirtää stereotason jo valmiiksi toiseen paikkaan eli vaihtaa vain nojatuolien kanssa paikkoja, ei mikään suuri homma. Mutta sitten ennenkuin telkku tulee tähän taloon, niin pitää kirjahyllyt siirtää sohvan paikalle ja sohva taas kirjahyllyjen paikalle. Sieltä me sitten katselemme kaunista televisiota ja ihania elokuvia ja musikaaleja. Mutta kyllä se televisio nyt tulee taloon ensi vuonna!

Syönnin jälkeen aion tsempata itseni tuonne nukkehuoneeseen ja otan käsityön käteeni ja kudon tunikaani. Nyt olen vaan hieman vaikeassa kohdassa, joten tähän se useimmiten on minulta jäänyt, kun pitää jakaa etu-ja takakappaleet ja kutoa kahdella puikolla. Nyt on ollut helppoa kutoa tikuttaa vaan pyöröllä. Mutta jospa yrittäisin!

Sitten tässä muutama minuutti sitten tein tällaisia:











Nyt kutsu kuului syömään, joten toivotan teille kaikille oikein ihanaa päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...