22.2.2018

22.2.2018

lauantai 8. syyskuuta 2012

RAKKAUDELLA VALOKUVIIIN





 
 
 
 


Tänään on lauantai ja 8. päivä syyskuuta. Kuukauden kuluttua me olemme jo auringon lämmössä. Täällä on asteita vain +9 ja sataa ja tuulee. Eipä ihme, että niveliänikin särkee näin kovin. Mutta apu on hyvin pian lähellä ja lentokin jo varattuna ja toinen jo maksettukin.

Minulla on nyt jälleen tämä Linux kokeilussa, joten miten tämä minulla toimii. Ja vastaus on, että hyvin toimii! Otin tikulla musiikkia ja kuvia ja vein ne tänne Linuxiin ja kun sain tänne Picasankin, niin silloinhan kaikki on taas hyvin.

Mutta olen myös leikitellyt näillä vanhoilla valokuvilla ja laittanut Corelin ohjelmalla näihin raameja ja kivoja on tullut. Ja nyt tietty kokeilen, jotta miten saan ne laitettua tänne blogiini tämän Picasan kautta. Toivon, että kaikki onnistuisi hyvin!

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa! 
Posted by Picasa

2 kommenttia:

  1. Onnea uudelle Linuxille!
    Reipasta alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos kommentistasi Tarina! Kyllähän tuo Linux on parasta mitä voi olla, kun siihen vaan pääsisi sisälle! Lähdönhetki lähenee meillä...sinne jonnekin...Mukavaa viikkoa myös sinulle!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...