22.2.2018

22.2.2018

torstai 1. marraskuuta 2012

HILJAA, HILJAA, JOULUNKELLOT KAJAHTAA...

Tänään on torstai ja jo 1. päivä marraskuuta. Pian kaikuvat joululaulut niin radiossa kuin kirkoissakin. Sää on ollut kuulakas ja aurinkoinen ja asteita on +7 ja näin on luvassa jatkossakin paitsi että joka päivä sataa, mutta sehän on jo meille kaikille niin tuttua.

Olen tässä vain oleillut ja syönyt suklaatia ja muita herkkuja, joita rakkaani minulle eteeni kantaa. Mutta kun ei ole vieläkään voimia pidellä puikkoja käsissäni! No, onhan näitä päiviä ja pian saammekin jo uuden kalenterin ensi vuodelle, joten päiviähän riittää.

Mutta olihan tuo puhekyvyn ja voimien menetys aikamoinen peikko, kun joka ilta saan pelätä, jotta heräänköhän aamulla. Nyt on onneksi kuitenkin tiedossa vielä tarkistus kurkku-, nenä- ja korvalääkärille, että jos siellä selviäisi tämä äänen menetys. Pystyn toki hiljaa kuiskaten puhumaan, mutta en omalla äänelläni. Vaan onni kuitenkin, että aivoissani ei ollut mitään mätää, joten elämä jatkuu ja yrittää palautua ennalleen joka päivä. Nyt olemme ensi keskiviikkoon asti autottomia, kun joku on kolhaissut autoamme sairaalan parkkipaikalla, vaan eipä osaa automme puhua ja kertoa, kuka sen olisi tehnyt. Mutta onneksi se on nyt korjattavana ja tulee kuntoon näinkin pian.

Huomenna on perjantai ja saunapäivä ja sitten hiljennymme viettämään Pyhäinpäivää kuka milläkin tavoin. Me nautimme täällä Väinönlinnassamme ja toki kera hyvän kahvin ja mansikkakakun. Tänään rakkaani teki pitkästä aikaa mahtavan hyvää kalakeittoa ja soijamaidosta tietenkin.

Mutta nyt toivotan teille kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa ja ihanaa pyhäinpäivän viettoa!

4 kommenttia:

  1. Kiva kuulla että olet toipumaan päin ja toivottavasti puhe palaa pian.
    Löysin tänään vanhan joululaulu vihkosen ja kun satuin olemaan yksin kotona niin pitihän se ääni avata ja laulaa luikahuttaa vihkonen lävitse.Koira kuunteli ihmeissään että mikäs se tuolle nyt tuli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Tarikka! Eikös se koira alkanut ulista kanssasi? On tosi ihanaa laulella ja soitella joululauluja jo ajoissa näin ennen joulua. Mukavaa joulun odotusta sinne teille!

      Poista
  2. Joululaulut ovat yksi parhaimmista asioista joulussa, ja niitähän voi alkaa laulamaan kun itsestä siltä tuntuu :)
    Kyllä sinä heräät aamuisin! Aluksi tuntuu pelottavalta; niin minustakin keuhkoembolian jälkeen. Vaan kun aikaa kuluu niin pelkokin häipyy. Ja hyvä että pääset vielä tarkastukseen.
    Harmillisia nuo autojen kolhijat kun eivät ota vastuuta tekemisistään :( Juuri sanottiin telkkarissa että joulun aikaan autoja kolhitaan nimenomaan parkkipaikoilla enemmän kuin minään muuna aikana.
    Mukavaa pyhäinpäivää sinne naapuriin! Vesisateessa mennään mutta laitetaan kynttilät palamaan ja lauletaan joululauluja piristykseksi :) Vaarille terveiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi bemu! Juu, ja pian laitamme valkoisen kuusen tuonne olohuoneeseen ja punaiset valot ja muut koristeet ja sitten vain nautimme ja soittelemme ja laulelemme joululauluja! Kyllähän se pelkojen peikko voi hävitä ajan kanssa, mutta kyllä se aina illalla mielessäin käy, että entä jos...Mutta toisaalta apu on lähellä ja kaikki toimii hyvin! Mukavaa ja rauhallista pyhäinpäivän viettoa sinne teille! Luvassa ei olekaan enää sateita vaan päivänpaistetta!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...