22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

AURINKO PAISTAA...KEVÄT KOITTAA...

Tänään on sunnuntai ja 6. päivä tammikuuta eli loppiainen. Aurinko paistoi tänään jo kirkkaasti ja asteita on ollut -8, mutta jälleen huomisesta alkaen on luvassa plus asteita.

Minä sain avun tähän paiseeseeni, joka ei olisi näin koti konstein parantunutkaan, sanoi lääkärikin. Hän avasi sen ja laittoi sinne jonkin nauhan, jonka sain tänään ottaa pois. Suihkuttelin sitä ja hyvältähän se jo näyttääkin. No, ei nyt sentään ihan hyvältä, koska isohan se on vieläkin, mutta syön koko ajan antibioottia kolmesti päivässä ja toivon, että se auttaa. Mutta elämä jatkuu ja kevättä kohden menemme ja uusi ihana reissu ajatuksissa, niin pimeimmätkin päivät jaksaa paremmin. Ja ajatuksissa on myös jo ensi talvi, jotta haaveena ainakin olisi, että voisimme viettää Espanjan auringon alla ensi talvenkin. Ja eiköhän se toteudu, sanoi HÄN! Mutta toki kaikki riippuu minun terveydestänikin, vaikka kyllähän siellä on jo tuttu suomalainen lääkäri ja vielä samassa talossa, jossa me tulemme asumaan. Onneksi tuli oltua viime talvena viisi kuukautta siellä, joten tuttuakin tutumpaa siellä on ja menemme kuin toiseen kotiimme.

Tänään olen edelleenkin värkännyt noita blogejani uuteen uskoon ja samoin olen ottanut selaimia, joita minulla on nyt jo 7, joten on ainakin mistä valita.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa illan jatkoa ja turvallista uutta viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Mukava kuulla, että sun paise alkaa helpottaa!
    Kyllä noi semmosia tahtoo olla, ettei kotikonstein niistä voi parantua.
    Kesää ja Kreetan lomaa odotan minäkin, kuin kuuta nousevaa :)
    tuksu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi tuksu ja kiitos että sait minunkin ajatuksiini vauhtia mennä lääkärille! Mutta suihkuttelen joka päivä ja nyt jo näyttää että alkaa kuivumaan eikä ole enää kipiäkään. Siispä elämä voittaa ja pian se maaliskuukin koittaa!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...