22.2.2018

22.2.2018

perjantai 5. huhtikuuta 2013

VIIKKO ESPANJASSA

Tänään on perjantai ja 5. päivä huhtikuuta. Aurinko paistaa ja asteita on näin aamusella +13. Tänään on luvassa sitten sateita, joten tulee markkinoiden jälkeen sisäpäivä.

Niin se yksi viikko on jo vierahtänyt täällä Espanjan auringon alla, vaikka asteet ovatkin pysytelleet enimmäkseen +18...+22 asteen paikkeilla. Ensi viikolla onkin sitten luvassa jo +22...+25 astetta, joten sitten ainakin tarkenee oikein hyvin. Muuten täällä on mennyt oikein hyvin ja ruokaakin on ollut tarjolla riittävästi. Me olemme syöneet paljon vihanneksia sekä tuoreita että keitettynä ja lisäksi mansikoita ja kahvin kera aivan mahtavia leivonnaisia. Tosin minä en voi syödä ainakaan kovin paljon, vaikka hyviä olisikin. Painoa pitää saada vielä alas aika paljon, ennenkuin olen tyytyväinen. Mutta kyllähän ystävät ovat huomanneet jo viiden kilon pudotuksenkin ja se tuntui hyvältä.

Olemme kierrelleet täällä paljon tuttuja katuja ja rantabulevardikin on muuttunut sitten viime näkemältä. Välimeren rannalla on todellakin aivan mahtavaa kävellä ja hengittää syvään merituulen raikkautta.

Mutta tämä nettiyhteyshän ei ole mikään hyvä, joten yritän nyt pakertaa edes tämän viestini teille, rakkaat blogiystäväni. Mutta tällaisen olen saanut tässä yhtenä päivänä:
 Laukku edestä...
 ...kirjaimissa timantteja...
 ...ja laukku toiselta puolelta...
...ja tottakai lankaahan pitää aina olla...
 
Tuo kissalaukku on aivan mahtava eikä ollut hinnalla pilattu. Ja langoistakin olen jo tehnyt jotain, josta kuvia myöhemmin.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa päivän jatkoa ja aurinkoista viikonloppua! Me lähdemme pian markkinoille ja saas nähdä, mitä sieltä tarttuu mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...