22.2.2018

22.2.2018

lauantai 6. huhtikuuta 2013

LAUKKUJA...LAUKKUJA...LAUKKUJA

Tänään on lauantai ja 6. päivä huhtikuuta. Aurinko paistaa ja tuuli puhaltaa kovaa ja asteita on vain +16 varjossa. Eilen illalla sateli ja sade tuli vuorilta päin, mutta sade olikin loppunut jo aamulla. Nyt ei ainakaan ole luvassa sateita, vaan lämpöasteita +23...+26 ainakin ja siis ilmeisestikin varjossa, joten nyt pitäisi lämmintä riittää jokaiselle vilukissoillekin. No, minä kutasin tässä eräänä päivänä itselleni kämmekkäät acryl langasta ja niistä tuli tällaiset:

Ne valmistuivatkin nopiasti ja ovat olleet tarpeeseen minun kipeille niveleille...

Ja sitten eilen humppailimme ystäviemme kanssa markkinoilla ja sieltä tarttui mukaamme tällä kertaa tällaista:

Tämä lanka on sitä erikoista ns. frilla-lankaa, josta yritän ainakin tehdä jotain, kunhan ensin katselen ohjeen netistä...

...tässä on siis kaksi kangaslaukkua...isompi on vesipullolle ym. tilbehööreille ja pöllölaukku on kameroille ja puhelimille ym. Molemmat saan yli pään, joten roikkuu kivasti aina mukana.

Mutta tämä on aika hidasta touhua, joten toivottelen taas tällä kertaa teille kaikille oikein mukavaa viikonloppua ja kevään odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...