22.2.2018

22.2.2018

lauantai 25. toukokuuta 2013

PÄIVÄN VAIN TAHDON KERRALLAAN...

Tänään on lauantai ja jo 25. päivä toukokuuta. Voi, minne nämä päivät oikein katoavat? En meinaa perässä pysyä. Mutta kesä on tullut tänne kylmään Suomeenkin ja aurinko paistaa siniseltä taivaalta, jossa leijailee pienoisia pumpulipilviä hiljalleen. Voi, jospa voisin minäkin leijailla tuolla pilven päällä ja katsella ihmisten touhuja ja auttaa heitä vaikeuksissa! Mutta vaikeuksia annetaan, jotta ne voitetaan ja asioilla on tapana järjestyä tavalla tahi toisella.

Minä voin sanoa, että olen onnellinen sairauksistani huolimatta, sillä minulla on monta syytä olla onnellinen. Ja jos jokainen ihminen, jolla on vaikeuksia tahi pahoja ajatuksia voisi listata itselleen hyvät asiat ja huonot asiat, niin uskoisin, että se helpottaisi aika paljon ja voisi huomata silloin, että hyviä asioitahan on paljon enemmän kuin pahoja asioita. Ja ihminen voisi olla niin pienistä asioista onnellinen ja meillähän on jokaisella asioita, joista voi olla onnellinen, jos niihin vain syvällisemmin syventyisi ajattelemaan.

Mutta pian alan rakkaani avustuksella siivoamaan kaappeja hieman parempaan järjestykseen. Ja Mintun mekkokin alkaa jo lähennellä loppua eli helman viimeistely ja sitten toki vielä hihat ja sekin on valmis. Mutta onhan minulla keskeneräisiä käsitöitä vaikka ja kuinka monta. Ne eivät vaan aina oikein inspiroi, joten pitää ostaa uusia lankoja, joista tulee uusi innostus.

Mutta nyt toviottelen teille kaikille oikein ihanaa viikonloppua ja nauttikaa auringon lämmöstä, ken siihen pystyy!


4 kommenttia:

  1. Hyvin tuumailtu Helena. Jos vain pysähdymme ajattelemaan niin hyviä asioita löytää varmasti jokainen :) Ne huonot asiat vain tuppaavat mieleen useammin.
    Oikein aurinkoisia päiviä sinne naapuriin! Vaarille terveiset :)
    -Bemu-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi bemu! Näinhän se on, että ikävätkin asiat täyttävät joskus mielen ja kyyneleet valuvat vanhoille poskille! Mutta sitten vain on ajateltava aikaa parempaa! Lämmintä ja aurinkoista päivää myös sinulle ja Teemulle sinne naapuriin!

      Poista
  2. Juu-u arkipäiviin kuuluvat ilon ja onnen pipanat sekä hiertävät kivet kengässä.
    Se ottaako voimia niistä ilon pipanoista vai takertuuko ikäviin asioihin on asenne kysymys.
    Iloisia aurinkopäiviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Tarina! Näinhän se on, että onnen pipanoita on vaikka kuinka paljon, jos syventyy ajattelemaan, mutta välillä ne ikävät asiat puskevat läpi onnen pipanoiden. Aurinkoisia päivä sinulle!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...